Nicolas Vahé

Franske Nicolas Vahé er chef i en klasse for seg. Oppvokst i en kokkefamilie, utdannet kokk på den 3-stjerners Michelin restauranten "Pic Valence" i Frankrike og deretter utdannet chiocolatier hos Daniel Giraud Valence, en av Frankrikes beste dessert kokker. Nicolas Vahé leverer utvalgte kjøkkenredskaper og tekstiler i tillegg til matprodukter som; confitpestochutneysaltmarmeladeolivenolje,sjokolade og mye mer som vil hjelpe selv den mest uerfarne kokk å tilberede hjemmelaget gourmetmåltider i toppklasse.

 

Sorter etter:

Nicolas Vahe Rødvinseddik bringebærsmak

Rødvinseddik med naturlig smak av bringebær, fra Nicolas Vahe. Lag gjerne en dressing med olivenolje og denne eddiken og gi salaten din et himmelsk løft! Holdbarhet: 2 år etter åpning.
69501

Nicolas Vahe drikkebeger m/sugerør

Stilig drikkebeger i plast med lokk og sugerør, fra Nicolas Vahé. I denne kan det nytes mang en herlig drikk. Oppskrifter medfølger.
69889

Nicolas Vahe extra virgin olivenolje

Extra virgin olivenolje, fra Nicolas Vahé, egner seg godt til steking og krydring. Ingredienser: 100% extra virgin olivenolje. Må ikke oppbevares nær varme og sollys.
1060530

Nicolas Vahe fransk havsalt

Nicolas Vahés Fransk havsalt er perfekt til hverdagsbruk. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern. Ingredienser: fransk havsalt.
1060518

Nicolas Vahe gavepose

Morsom gavepose i papir, fra Nicolas Vahé. På posen står skriften: "Caution: contents of this bag can lead to addiction of great taste." Posen er kjempefin til å gi bort matvarene til Nicolas Vahé i! Fyll den med smakfulle oljer, pesto, marmelade, majones, confit, sjokolade, pasta, redskaper og mye annet gøy!  
66285

Nicolas Vahe gavesett ostekniver

Gavesett med 3 ostekniver fra Nicolas Vahe. Knivene er utført i rustfritt stål, med håndtak i akasietre. Perfekt gave til bryllup, innflytning, eller en osteelsker.
85687

Nicolas Vahe gavesett skjærebrett og pizzahjul

Det perfekte gavesettet! Skjærebrett og pizzahjul fra Nicolas Vahe. Gi det i gave til brudeparet, til studenten, venninnen, kompisen eller til kjæresten.
85688

Nicolas Vahe honning med appelsin

Honning med appelsin, fra Nicolas Vahè. Søt og fyldig honning med en herlig og balansert twist av appelsin. Nyt denne godbiten på brød, vafler og pannekaker, bland den i yoghurten eller bruk den som topping på iskremen. Honningen er også veldig god sammen med ost og frukt. Holdbarhet etter åpning er 3 måneder. Ingredienser: Appelsinblomsthonning (70 %), kandisert appelsinskall (30%)  
89128

Nicolas Vahe honning med hasselnøtter

Honning med hasselnøtter, fra Nicolas Vahè. Perfekt balansert honning, passer utmerket sammen med ost, yoghurt, frukt eller som topping på iskrem. Holdbarhet etter åpning er 3 måneder. Ingredienser: Honning (70%), Negreta hasselnøtter (30%)  
89129

Nicolas Vahe hvit nougat med mandler

Hvit nougat med mandler, fra Nicolas Vahe.  Nydelig glutenfri nougat av høy kvalitet, som kan skjæres opp i stykker.   
89125

Nicolas Vahe hvit nougat med mandler og frukt

Hvit nougat med mandler og frukt, fra Nicolas Vahe. Nougaten er glutenfri og av høy kvalitet. Den skjæres opp i stykker før servering. Med den fine innpakningen er dette en perfetk vertinnegave, eller gave til noen du er glad i.    
89126

Nicolas Vahe krydderblanding Hot Barbecue

Krydderblanding, Hot Barbecue, fra Nicolas Vahe. Perfekt for å krydre kjøtt eller lage en deilig marinade. En rund og smakfull smak som er god til grillet biff, burgere, kylling, svin eller fisk.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89132