• Nicolas Vahe krydderblanding Hot Barbecue - slideshow 1
  • Nicolas Vahe krydderblanding Hot Barbecue - slideshow 2

Nicolas Vahe krydderblanding Hot Barbecue

Varenummer: 89132
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Krydderblanding, Hot Barbecue, fra Nicolas Vahe. Perfekt for å krydre kjøtt eller lage en deilig marinade. En rund og smakfull smak som er god til grillet biff, burgere, kylling, svin eller fisk.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   

Krydderblanding, Hot Barbecue, fra Nicolas Vahe. Perfekt for å krydre kjøtt eller lage en deilig marinade. En rund og smakfull smak som er god til grillet biff, burgere, kylling, svin eller fisk. 
Holdbarhet etter åpning: 16 måneder. 
 

volume 145 g

Nicolas Vahe krydderblanding Hummer

Krydderblanding, Hummer, fra Nicolas Vahe. Et perfekt krydder til hummer, men kan også godt brukes til annen skjømat og laks. Krydderet har en vakker farge, og smak av safran, fennikel og sitron.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89134

Nicolas Vahe krydderblanding popcorn

Krydderblanding, popcorn, fra Nicolas Vahe. Popkorn trenger ikke alltid bare være salt. Med dette krydderet som er spesiallaget for popkorn, vil du få en perfekt topping av smaker som Herbs de Provence, havsalt, løk, hvitløk og mer. Kan også brukes til retter med kylling, lam og bakte grønnsaker, hvis du ønsker.   
89121

Nicolas Vahe krydderblanding Svin

Krydderblanding, Svin, fra Nicolas Vahe. Perfekt til svinekjøtt! En smak av sennepsfrø, sjalottløk og terragin.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89135

Nicolas Vahe krydderblanding Vilt

Krydderblanding, Vilt, fra Nicolas Vahe. Prøv dette gode krydderet til viltkjøtt. En mix av løk. hibiscus, timian, einer, rosmarin og andre gode smaker.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89133

Nicolas Vahe salt rødvin/laurbær

Salt, rødvin/laurbær, fra Nicolas Vahè. En spennende kombinasjon, spesielt godt egnet til kjøtt, fisk, grønnsaker og pastaretter. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern.Ingredienser: Sea salt (87%), corn starchredwine (3%), aroma, hibiscus powder aromabay leaves mix (10%)
89130

Nicolas vahe sort pepper sitron

Sort pepper, sitron, fra Nicolas Vahè. En spennende og balansert kombinasjon, perfekt til sjømat! Også velegnet til kylling, svin og salater som trenger det lille ekstra. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern. Ingredienser: Sort pepper fra Vietnam og Brasil (70%), sitronskall (30%)  
89131

Nicolas Vahe honning med hasselnøtter

Honning med hasselnøtter, fra Nicolas Vahè. Perfekt balansert honning, passer utmerket sammen med ost, yoghurt, frukt eller som topping på iskrem. Holdbarhet etter åpning er 3 måneder. Ingredienser: Honning (70%), Negreta hasselnøtter (30%)  
89129

Nicolas Vahe hvit nougat med mandler og frukt

Hvit nougat med mandler og frukt, fra Nicolas Vahe. Nougaten er glutenfri og av høy kvalitet. Den skjæres opp i stykker før servering. Med den fine innpakningen er dette en perfetk vertinnegave, eller gave til noen du er glad i.    
89126

Nicolas Vahe røreskje akasietre

Røreskje i akasietre fra Nicolas Vahe. Røreskjeen er et godt redskap til matlagingen. Sett den gjerne i en krukke på benken for lett tilgjenglighet, og fin dekor. 
85683

Nicolas Vahe salt Fleur de Sel safran

Salt, Fleur de Sel med safran, fra Nicolas Vahé. En herlig intens smak og aroma som er perfekt til risotto, fjærkre, pasta, laks og skalldyr. Saltet kan med hell også drysses som finish på smør eller grønnsaker for å framheve safransmaken og den flotte fargen. Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken. Ingredienser: Fleur de Sel, safran.  
89139