• Nicolas Vahe krydderblanding popcorn - slideshow 1
  • Nicolas Vahe krydderblanding popcorn - slideshow 2

Nicolas Vahe krydderblanding popcorn

Varenummer: 89121
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Krydderblanding, popcorn, fra Nicolas Vahe. Popkorn trenger ikke alltid bare være salt. Med dette krydderet som er spesiallaget for popkorn, vil du få en perfekt topping av smaker som Herbs de Provence, havsalt, løk, hvitløk og mer. Kan også brukes til retter med kylling, lam og bakte grønnsaker, hvis du ønsker.   

Krydderblanding, popcorn, fra Nicolas Vahe. Popkorn trenger ikke alltid bare være salt. Med dette krydderet som er spesiallaget for popkorn, vil du få en perfekt topping av smaker som Herbs de Provence, havsalt, løk, hvitløk og mer. Kan også brukes til retter med kylling, lam og bakte grønnsaker, hvis du ønsker. 
 

volume 165 g

Nicolas Vahe krydderblanding Hot Barbecue

Krydderblanding, Hot Barbecue, fra Nicolas Vahe. Perfekt for å krydre kjøtt eller lage en deilig marinade. En rund og smakfull smak som er god til grillet biff, burgere, kylling, svin eller fisk.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89132

Nicolas Vahe krydderblanding Hummer

Krydderblanding, Hummer, fra Nicolas Vahe. Et perfekt krydder til hummer, men kan også godt brukes til annen skjømat og laks. Krydderet har en vakker farge, og smak av safran, fennikel og sitron.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89134

Nicolas Vahe krydderblanding Svin

Krydderblanding, Svin, fra Nicolas Vahe. Perfekt til svinekjøtt! En smak av sennepsfrø, sjalottløk og terragin.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89135

Nicolas Vahe krydderblanding Vilt

Krydderblanding, Vilt, fra Nicolas Vahe. Prøv dette gode krydderet til viltkjøtt. En mix av løk. hibiscus, timian, einer, rosmarin og andre gode smaker.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89133

Nicolas Vahe salt hvitløk/timian

Salt fra Nicolas Vahé blandet med hvitløk og timian. Passer til det meste, men er perfekt til pasta og fjærkre. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.  
77949

Nicolas Vahe salt rødvin/laurbær

Salt, rødvin/laurbær, fra Nicolas Vahè. En spennende kombinasjon, spesielt godt egnet til kjøtt, fisk, grønnsaker og pastaretter. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern.Ingredienser: Sea salt (87%), corn starchredwine (3%), aroma, hibiscus powder aromabay leaves mix (10%)
89130

Nicolas Vahe salt sjalottløk/rødbete

Salt fra Nicolas Vahé blandet med sjalottløk og rødbeter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt, fisk og poteter. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.
77951

Nicolas Vahe salt tomat/urter

Salt fra Nicolas Vahé blandet med tomat og urter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt og fisk. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.  
77950

Nicolas vahe sort pepper sitron

Sort pepper, sitron, fra Nicolas Vahè. En spennende og balansert kombinasjon, perfekt til sjømat! Også velegnet til kylling, svin og salater som trenger det lille ekstra. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern. Ingredienser: Sort pepper fra Vietnam og Brasil (70%), sitronskall (30%)  
89131

Nicolas Vahe gavesett skjærebrett og pizzahjul

Det perfekte gavesettet! Skjærebrett og pizzahjul fra Nicolas Vahe. Gi det i gave til brudeparet, til studenten, venninnen, kompisen eller til kjæresten.
85688

Nicolas Vahe honning med appelsin

Honning med appelsin, fra Nicolas Vahè. Søt og fyldig honning med en herlig og balansert twist av appelsin. Nyt denne godbiten på brød, vafler og pannekaker, bland den i yoghurten eller bruk den som topping på iskremen. Honningen er også veldig god sammen med ost og frukt. Holdbarhet etter åpning er 3 måneder. Ingredienser: Appelsinblomsthonning (70 %), kandisert appelsinskall (30%)  
89128

Nicolas Vahe hvit nougat med mandler og frukt

Hvit nougat med mandler og frukt, fra Nicolas Vahe. Nougaten er glutenfri og av høy kvalitet. Den skjæres opp i stykker før servering. Med den fine innpakningen er dette en perfetk vertinnegave, eller gave til noen du er glad i.    
89126

Nicolas Vahe salt Sel de Guerande trøffel

Salt, Sel de Guérande med trøffel, fra Nicolas Vahé. Saltet har fått sitt navn fra området Guérande  i Frankrike, hvor detr blir framstilt. Smaken er konsentrert og den herlige aromaen gjør dette til et perfekt krydder til blant annet pasta, fisk, fjærkre, oksekjøtt, risotto, egg og til og med popcorn. Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken. Ingredienser: Guérande salt, knust sommertrøffel (Tuber Aestivum), sort trøffel.  
89138