Til toppen

Nicolas Vahe salt parmesan / basilikum

Produktnummer: 1060522
Lagerbeholdning:

inkl. mva

 Nicolas Vahé salt blandet med parmesan og basilikum. Perfekt til pasta! Kommer i en dekorativ flaske med kvern på toppen.

 Nicolas Vahé salt blandet med parmesan og basilikum. Perfekt til pasta! Kommer i en dekorativ flaske med kvern på toppen.

Standard
Farge Hvit
Product nr. 1060522
Volum 280 g cm3

Nicolas Vahe pepper

Nicolas Vahé pepper inneholder 5 sorter pepper; og er perfekt for hverdagsbruk! Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern.Ingredienser: hvite pepperkorn, røde pepperkorn, grønne pepperkorn, rosa pepperkorn, svarte pepperkorn.
1060517
 

Nicolas Vahe salt hemmelig blanding

En hemmelig salt blanding fra Nicolas Vahe bestående av; lavendelblomster, soltørkede tomater, sort pepper, timian, rosmarin, hvitløk, salt og... Prøv den, du vil like den! 
1060519
 

Nicolas Vahe salt hvitløk/rød pepper

Nicolas Vahé salt blandet med hvitløk og rød pepper. Passer til det meste, men er perfekt til pasta og kjøtt. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.Ingredienser: hvitløk, rød pepper, salt.
1060521

Nicolas Vahe salt oliven/rosmarin

Nicolas Vahé salt blandet med oliven og rosmarin. Denne kryddeblandingen passer perfekt til pasta og kjøtt! Kommer i en lekker glassflaske med kvern.Ingredienser: svart oliven, rosmarin, salt.
1060520