Nicolas Vahe salt Sel de Guerande trøffel

Varenummer: 89138
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Salt, Sel de Guérande med trøffel, fra Nicolas Vahé. Saltet har fått sitt navn fra området Guérande  i Frankrike, hvor detr blir framstilt. Smaken er konsentrert og den herlige aromaen gjør dette til et perfekt krydder til blant annet pasta, fisk, fjærkre, oksekjøtt, risotto, egg og til og med popcorn. Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken. Ingredienser: Guérande salt, knust sommertrøffel (Tuber Aestivum), sort trøffel.  

Salt, Sel de Guérande med trøffel, fra Nicolas Vahé. Saltet har fått sitt navn fra området Guérande  i Frankrike, hvor detr blir framstilt. Smaken er konsentrert og den herlige aromaen gjør dette til et perfekt krydder til blant annet pasta, fisk, fjærkre, oksekjøtt, risotto, egg og til og med popcorn. Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken.

Ingredienser: Guérande salt, knust sommertrøffel (Tuber Aestivum), sort trøffel.
 

volume 75 g

Nicolas Vahe salt Fleur de Sel røkt

Salt, Fleur de Sel røkt, fra Nicolas Vahé. Salt med en herlig røktsmak, perfekt i kremete sauser eller som finish på retter med sjømat, kjøtt eller grønnsaker. Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken. Ingredienser: Fleur de Sel (50%), røkt sjøsalt (50%)
89136

Nicolas Vahe salt Fleur de Sel røkt paprika

Salt, Fleur de Sel røkt paprika, fra Nicolas Vahé. Et kvalitetssalt blandet med røkt paprika for en herlig, bittersøt smak. Perfekt om du ønsker å sette en ekstraordinær smak på barbeque,- kjøtt,- kylling,- egg - eller fiskeretter. Saltet fungerer også utmerket på popcorn! Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken. Ingredienser: Fleur de Sel (95%), røkt paprika (5%)
89137

Nicolas Vahe salt Fleur de Sel safran

Salt, Fleur de Sel med safran, fra Nicolas Vahé. En herlig intens smak og aroma som er perfekt til risotto, fjærkre, pasta, laks og skalldyr. Saltet kan med hell også drysses som finish på smør eller grønnsaker for å framheve safransmaken og den flotte fargen. Saltflakene kommer i en fin krukke med skrulokk, som bevarer den fantastiske smaken. Ingredienser: Fleur de Sel, safran.  
89139

Nicolas Vahe hvit nougat med mandler

Hvit nougat med mandler, fra Nicolas Vahe.  Nydelig glutenfri nougat av høy kvalitet, som kan skjæres opp i stykker.   
89125

Nicolas Vahe krydderblanding Hot Barbecue

Krydderblanding, Hot Barbecue, fra Nicolas Vahe. Perfekt for å krydre kjøtt eller lage en deilig marinade. En rund og smakfull smak som er god til grillet biff, burgere, kylling, svin eller fisk.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89132

Nicolas Vahe krydderblanding Hummer

Krydderblanding, Hummer, fra Nicolas Vahe. Et perfekt krydder til hummer, men kan også godt brukes til annen skjømat og laks. Krydderet har en vakker farge, og smak av safran, fennikel og sitron.  Holdbarhet etter åpning: 16 måneder.   
89134