Nicolas Vahe salt sjalottløk/rødbete

Varenummer: 77951
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Salt fra Nicolas Vahé blandet med sjalottløk og rødbeter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt, fisk og poteter. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.

Salt fra Nicolas Vahé blandet med sjalottløk og rødbeter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt, fisk og poteter. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.

volume 295 g
Material Havsalt, 4% skalotteløg, 0,15% hibiscuspulver, aroma

Nicolas Vahe fransk havsalt

Nicolas Vahés Fransk havsalt er perfekt til hverdagsbruk. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern. Ingredienser: fransk havsalt.
1060518

Nicolas Vahe pepper

Nicolas Vahé pepper inneholder 5 sorter pepper; og er perfekt for hverdagsbruk! Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern. Ingredienser: hvite pepperkorn, røde pepperkorn, grønne pepperkorn, rosa pepperkorn, svarte pepperkorn.
1060517

Nicolas Vahe salt hvitløk/timian

Salt fra Nicolas Vahé blandet med hvitløk og timian. Passer til det meste, men er perfekt til pasta og fjærkre. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.  
77949

Nicolas Vahe salt tomat/urter

Salt fra Nicolas Vahé blandet med tomat og urter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt og fisk. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.  
77950

Nicolas Vahe skiferplate M

Skiferplate fra Nicolas Vahe gir et naturlig og rustikt preg til ditt bord. Kan brukes til servering av mat eller til å sette varme gryter og panner på. Eller kanskje til stearinlys? Skiferplater er godkjent til mat siden hverken lukt eller smak setter seg inn i skiferen. Vaskes for hånd.
69504

Nicolas Vahe spatel akasietre

Spatel i akasietre fra Nicolas Vahe. Spatelen er et godt og fint verktøy til matlagingen.
85685

Nicolas Vahe valnøttolje

Valnøttolje fra Nicolas Vahe er perfekt til nybakt brød, på pasta, til stekte grønnsaker, eller som marinade til geitost. Oljen anbefales ikke til matlaging ved høye temperaturer.
66286