Nicolas Vahe salt tomat/urter

Varenummer: 77950
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Salt fra Nicolas Vahé blandet med tomat og urter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt og fisk. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.  

Salt fra Nicolas Vahé blandet med tomat og urter. Passer til det meste, men er perfekt til retter med kjøtt og fisk. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen.

 

volume 290 g
Material Havsalt, tomat, provenceurter.

Nicolas Vahe fransk havsalt

Nicolas Vahés Fransk havsalt er perfekt til hverdagsbruk. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern. Ingredienser: fransk havsalt.
1060518

Nicolas Vahe salt hvitløk/rød pepper

Nicolas Vahé salt blandet med hvitløk og rød pepper. Passer til det meste, men er perfekt til pasta og kjøtt. Kommer i dekorativ flaske med kvern på toppen. Ingredienser: hvitløk, rød pepper, salt.
1060521

Nicolas Vahe salt oliven/rosmarin

Nicolas Vahé salt blandet med oliven og rosmarin. Denne kryddeblandingen passer perfekt til pasta og kjøtt! Kommer i en lekker glassflaske med kvern. Ingredienser: svart oliven, rosmarin, salt.
1060520

Nicolas Vahe salt parmesan / basilikum

 Nicolas Vahé salt blandet med parmesan og basilikum. Perfekt til pasta! Kommer i en dekorativ flaske med kvern på toppen.
1060522

Nicolas Vahe extra virgin olivenolje

Extra virgin olivenolje, fra Nicolas Vahé, egner seg godt til steking og krydring. Ingredienser: 100% extra virgin olivenolje. Må ikke oppbevares nær varme og sollys.
1060530

Nicolas Vahe marmelade sitron

Marmelade med sitron, fra Nicolas Vahé. Disse syltetøyene er fylt med de beste bær, som omhyggelig er blittt utvalgt på grunn av friskhet og modenhet. Marmeladen er tilsatt rørsukker som bevarer bærenes smak, lukt og farge. Prøv noen av Nicolas Vahés marmelader til frokosten, sammen med yoghurt naturell, eller til pannekaker og opplev smaksmagien.
1060506

Nicolas vahe rapsolje

Ren, kaldpresset rapsolje fra Nicolas Vahé. Den fine, nøtteaktige smaken er perfekt til dressinger og dipper, og oljen er godt egnet til både steking og baking. Rapsoljen tåler høye temperaturer og egner seg derfor også godt til fritering.
100379

Nicolas Vahe skjærebrett akasietre

Skjærebrett med håndtak, i akasietre, fra House Doctor. Stort og godt skjærebrett, perfekt til brød, servering av oster eller andre småretter. Fin detalj med logoen merket på håndtaket og skinnrem festet på.
85689