Nomess

Nomess Copenhagen er et dansk designmerke med fokus på organisering, oppbevaring og design. Produktene er praktiske, estetiske og moderne, og alle er designet med den hensikt å gjøre hverdagen litt enklere. Med Nomess Copenhagen får du optimalisert plassen og minimalisert rotet.

Sorter etter:

Nomess S-krok svart stor 2pk

S-krok, stor svart, fra Nomess. Stilige kroker, 2 pk.,som passer til knaggrekkene So-hooked fra Nomess. 
76970

Nomess knaggrekke So-hooked 30cm svart

Knaggrekke, So-hooked, 30 cm svart, fra Nomess. Knaggrekken har en liten hylle på toppen, hvor du kan sette små bokser til oppbevaring - som på bildet, eller bilder til dekor. Det nordiske deisngnerket, Nomess Copenhagen, lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er  enkelthet, brukervennlig og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess, får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet.   
83643

Nomess knaggrekke So-hooked 90cm grå

Enkel knaggrekke, So-hooked, 90cm grå, fra Nomess. Knaggrekken har en liten hylle på toppen, hvor du kan sette små bokser til oppbevaring - som på bildet, eller bilder til dekor. Dybden på knaggrekkern er 7,5cm. Det følger med 5 S-kroker i aluminium. S-krokene selges også løst utenom, slik at man selv velger hvor mange jakker det skal få henge der. Det nordiske designmerket, Nomess Copenhagen, lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er enkelthet, brukervennlighet og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet.  
1057944