Tilbud

nomess studybooks gul/grå medium/stor

Varenummer: 76952
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Studybooks, medium gul og stor grå, fra Nomess. Kjempefine til tanker, ideer og gjøremål. Bøkene har linjerte ark, og en liten lomme bak. Det nordiske designmerket Nomess Copenhagen lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er enkelhet, brukervennlighet og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet.

Studybooks, medium gul og stor grå, fra Nomess. Kjempefine til tanker, ideer og gjøremål. Bøkene har linjerte ark, og en liten lomme bak.
Det nordiske designmerket Nomess Copenhagen lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er enkelhet, brukervennlighet og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet.

Length 12,7/17,8 cm
Height 20,3/25,4 cm
volume 2 stk

nomess organizer klar

Flott brosjyreholder med 2 rom, akryl, fra Nomess. ​Det nordiske designmerket Nomess Copenhagen lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er enkelhet, brukervennlighet og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet.
76954