Normann Copenhagen

Jan Andersen og Poul Madsen slo seg sammen for å skape merkevaren Normann Copenhagen i 1999.  De hadde en visjon om å gjøre en forskjell i designbransjen. Vendepunktet kom i 2002 da de lanserte det første produktet; lampen Norm 69 under merkenavnet : Normann Copenhagen. Innen fem år , fulgte mer enn 38 produkter etter, samt samarbeid med etablerte design navn, og nye talenter fra hele verden. I 2009 besluttet Normann Copenhagen det var på tide å introdusere møbler i sitt sortiment. I dag fortsetter Normann Copenhagen å introdusere spennende, dristige og moderne designprodukter. Fargevalg av produktene endrer seg i takt med tiden, og blir ofte inspirert av trendene du også finne i moteverden.

Sorter etter:

normann copenhagen hoop knaggrekke grå

Knaggrekke, Hoop i grå, fra Normann Copenhagen. Designet av Canadian MSDS Studio. Flott og praktisk knaggrekke i enkelt design, med myke, avrundede former. Knaggrekken er utstyrt med ovale ringer som knagger, og gir dermed ekstra plass for oppheng av skjerf, belter og annet tilbehør. Knaggene er laget av solid metall, mens bakplaten er laget av tre. Hoop knaggrekke gjør seg fint både i gangen og på soverommet.
103333

normann copenhagen hoop knaggrekke sort

Knaggrekke, Hoop i sort, fra Normann Copenhagen. Designet av Canadian MSDS Studio. Flott og praktisk knaggrekke i enkelt design, med myke, avrundede former. Knaggrekken er utstyrt med ovale ringer som knagger, og gir dermed ekstra plass for oppheng av skjerf, belter og annet tilbehør. Knaggene er laget av solid metall, mens bakplaten er laget av tre. Hoop knaggrekke gjør seg fint både i gangen og på soverommet.
103331

normann copenhagen hoop knaggrekke hvit

Knaggrekke, Hoop i hvit, fra Normann Copenhagen. Designet av Canadian MSDS Studio. ​ Flott og praktisk knaggrekke i enkelt design, med myke, avrundede former. Knaggrekken er utstyrt med ovale ringer som knagger, og gir dermed ekstra plass for oppheng av skjerf, belter og annet tilbehør. Knaggene er laget av solid metall, mens bakplaten er laget av tre. Hoop knaggrekke gjør seg fint både i gangen og på soverommet.
103332

Normann Copenhagen bord Stock svart

Bord, Stock i svart, fra Normann Copenhagen. Et skulpurelt sidebord i pulverlakkert stål, designet av MSDS Studio. Den utradisjonelle arrangeringen av beina viser styrken til materialet, og bordet skaper - med det estetiske negative rommet - en ny form for symmetri.
100650

Normann Copenhagen bord Stock hvit

Bord, Stock i hvit, fra Normann Copenhagen. Et skulpurelt sidebord i pulverlakkert stål, designet av MSDS Studio. Den utradisjonelle arrangeringen av beina viser styrken til materialet, og bordet skaper - med det estetiske negative rommet - en ny form for symmetri.
100649

Normann Copenhagen pute Push busy true caramel

Nydelig pute, Posh busy true caramel, fra Normann Copenhagen. Deilig og dekorativ bomullspute, levert med innerpute. Putene i serien Posh, har iøynefallende mønster, med kontrast bånd som gir en dekorativ effekt. Designet av Femmes Régionales, som har hentet sin inspirasjon fra moteverden. Putetrekket kan vaskes på 40 grader.
99683

Normann Copenhagen pute push busy true blue

Nydelig pute, Posh busy true blue, fra Normann Copenhagen. Deilig og dekorativ bomullspute, levert med innerpute. Putene i serien Posh, har iøynefallende mønster, med kontrast bånd som gir en dekorativ effekt. Designet av Femmes Régionales, som har hentet sin inspirasjon fra moteverden. Putetrekket kan vaskes på 40 grader.
99682

Normann Copenhagen Normies figur Norma rose

Morsom figur, Norma rose, i serien Normies, fra Normann Copenhagen. Normies er en fantasifull familie av dekorative figurer skapt i skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative. Disse små skapningene kan ikke defineres som en bestemt art, men en ting er sikkert; de bobler med personlighet og humor. Den lille familien bestående av; Normfred, Normus, NormNorm, Norma og Norm, er designet av Simon Legald. Laget av malt betong.
99680

Normann Copenhagen figur Normies Norm petrol

Morsom figur, Norm petrol, i serien Normies, fra Normann Copenhagen. Normies er en fantasifull familie av dekorative figurer skapt i skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative. Disse små skapningene kan ikke defineres som en bestemt art, men en ting er sikkert; de bobler med personlighet og humor. Den lille familien bestående av; Normfred, Normus, NormNorm, Norma og Norm, er designet av Simon Legald. Laget av malt betong.
99681

Normann Copenhagen Normies figur Normfred blue

Morsom figur, Normfred blue, i serien Normies, fra Normann Copenhagen. Normies er en fantasifull familie av dekorative figurer skapt i skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative. Disse små skapningene kan ikke defineres som en bestemt art, men en ting er sikkert; de bobler med personlighet og humor. Den lille familien bestående av; Normfred, Normus, NormNorm, Norma og Norm, er designet av Simon Legald. Laget av malt betong.
99679

Normann Copenhagen Normies figur NormNorm purple

Morsom figur, NormNorm purple, i serien Normies, fra Normann Copenhagen. Normies er en fantasifull familie av dekorative figurer skapt i skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative. Disse små skapningene kan ikke defineres som en bestemt art, men en ting er sikkert; de bobler med personlighet og humor. Den lille familien bestående av; Normfred, Normus, NormNorm, Norma og Norm, er designet av Simon Legald. Laget av malt betong.
99677

Normann Copenhagen Normies figur Normus rust

Morsom figur, Normus rust, i serien Normies, fra Normann Copenhagen. Normies er en fantasifull familie av dekorative figurer skapt i skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative. Disse små skapningene kan ikke defineres som en bestemt art, men en ting er sikkert; de bobler med personlighet og humor. Den lille familien bestående av; Normfred, Normus, NormNorm, Norma og Norm, er designet av Simon Legald. Laget av malt betong.
99678