• Normann Copenhagen Block bord hvitt - slideshow 1
  • Normann Copenhagen Block bord hvitt - slideshow 2
  • Normann Copenhagen Block bord hvitt - slideshow 3

Normann Copenhagen Block bord hvitt

Varenummer: 67036
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Hvitt bord, Block, fra Normann Copenhagen. Bordet er fremstilt i ask og stål. Et meget praktisk lite bord, hjulene gjør at du enkelt kan flytte det rundt etter behov.

Hvitt bord, Block, fra Normann Copenhagen. Bordet er fremstilt i ask og stål. Et meget praktisk lite bord, hjulene gjør at du enkelt kan flytte det rundt etter behov.

Product nr. 67036
Length 50 cm
Width 35 cm
Color Hvit
Height 64 cm
Colour Hvit
Material Ask/stål

Normann Copenhagen bord Block lysegrått

Lysegrått bord, Block, fra Normann Copenhagen. Bordet er fremstilt i ask og stål. Et meget praktisk lite bord, hjulene gjør at du enkelt kan flytte det rundt etter behov.
1060074

Normann Copenhagen bord Block mørkegrått

Mørkegrått bord, Block, fra Normann Copenhagen. Bordet er fremstilt i ask og stål. Et meget praktisk lite bord, hjulene gjør at du enkelt kan flytte det rundt etter behov. 
1060075

ferm LIVING string lysestaker natur

Med lysestaken, String, fra ferm LIVING, kan du velge om du vil bruke den i en lang rekke eller settes sammen i en sirkel. Med plass til 4 lys kan du også bruke det som adventsstake. Laget av tre. ferm LIVING inspireres av skandinaviske designtradisjoner, og retro sjarm - men med et særegent grafisk tilsnitt, som gjør deres produkter tidsriktige og moderne.
1057882

Lucie Kaas spurv eik liten

Søt liten spurv i eik, fra Lucie Kaas. Spurven er designet av Gunnar Flørning i 1958. Den danske designvirksomheten, Lucie Kaas, har i samarbeid med Gunnar Flørning, relansert noen av de populære trefigurene fra 1950-1970.    
1061173

Lyngby vase 12cm hvit

Hvit vase, 12 cm, Lyngby. Lyngbyvasen var, og er, et kjennetegn for Porselensfabrikken Danmark - Lyngby Porselen, og er et av fabrikkens mest ikoniske produkter. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon. Overflødige ornamenter skulle ikke lenger være en del av designet - et kunststykke skulle kunne stå alene i sin rene form, og samtidig være brukbare gjenstander.
71309

Normann copenhagen Norm 69 lampe stor

Lampen Norm 69 fra Normann Copenhagen er laget av solid hvit plast og formet som en stilisert kongle. Konstruksjonen på lampen gjør at lyset spres i alle retninger og den er svært dekorativ både i stuen og på soverommet. Lampen kommer som et byggesett som du setter sammen selv. Finnes i flere størrelser. Denne er stor med diameter på 52 cm.   Ledning og pære kommer ikke med. Pære: 1xE27 (stor fatning) Max. 60W.  
49904