• Normann Copenhagen form stol hvit/eik - slideshow 1
  • Normann Copenhagen form stol hvit/eik - slideshow 2
  • Normann Copenhagen form stol hvit/eik - slideshow 3
  • Normann Copenhagen form stol hvit/eik - slideshow 4
  • Normann Copenhagen form stol hvit/eik - slideshow 5
  • Normann Copenhagen form stol hvit/eik - slideshow 6

Normann Copenhagen form stol hvit/eik

Varenummer: 76782
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Form stol, hvit, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger. Denne kommer i hvit.

Form stol, hvit, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger. Denne kommer i hvit.

Length 48 cm
Width 52 cm
Height 43/78 cm
Colour Hvit
Material Plast/eik

Normann copenhagen form stol blågrå/eik

Form stol, blågrå, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger. Denne kommer i grå.
76784

Normann copenhagen form stol grå/eik

Form stol, grå, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme. Form stol finnes i flere farger. Denne kommer i grå.
76783

Norman copenhagen shorebird liten

Trefugl, Shorebird liten, fra Normann Copenhagen. Den lille Shorebird er en stilisert og elegant figur i eik, inspirert av strandsnipen, en livlig liten vadefugl som springer rundt med trippende steg. Denne flotte trefuglen er fin som dekor hvor som helst i huset - på ei hylle, på et lite bord eller kanskje i vinduskarmen. Ekstra fin er den i kombinasjon med andre Shorebirds fra Normann Copenhagen. Beina og nebbet på Shorebird er laget av hvitlakkert stål.  
76746

Normann Copenhagen Block bord hvitt

Hvitt bord, Block, fra Normann Copenhagen. Bordet er fremstilt i ask og stål. Et meget praktisk lite bord, hjulene gjør at du enkelt kan flytte det rundt etter behov.
67036

Normann copenhagen curve knagg hvit

Curve knagg, hvit, fra Normann Copenhagen. Gi gangen din et løft med denne superfine knaggen i lakkert askefinér. Curve har en tradisjonell, ukomplisert form, og kan brukes til både klær, vesker og sekker, skjerf og annet tilbehør. Curve knagg er tilgjengelig i flere fine farger. Kombiner gjerne ulike farger, enten på rekke og rad eller i andre mønster, og skap et spennende grafisk uttrykk. Skruer medfølger ikke.
76761

Normann copenhagen Norm 69 lampe stor

Lampen Norm 69 fra Normann Copenhagen er laget av solid hvit plast og formet som en stilisert kongle. Konstruksjonen på lampen gjør at lyset spres i alle retninger og den er svært dekorativ både i stuen og på soverommet. Lampen kommer som et byggesett som du setter sammen selv. Finnes i flere størrelser. Denne er stor med diameter på 52 cm.   Ledning og pære kommer ikke med. Pære: 1xE27 (stor fatning) Max. 60W.  
49904