• Normann Copenhagen Ichinisan figur Ichi - slideshow 1
  • Normann Copenhagen Ichinisan figur Ichi - slideshow 2
  • Normann Copenhagen Ichinisan figur Ichi - slideshow 3

Normann Copenhagen Ichinisan figur Ichi

Varenummer: 99674
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Figur Ichi, fra serien Ichinisan, fra Normann Copenhagen. Ichinisan er tre skrullete og søte fugler, med et ekslusivt uttrykk laget av mørk ask, designet av studioet Beaverhausen. Ichinisan kan plasseres side ved side eller stables oppå hverandre. Trioen består av pingvinen Ichi, papegøyen Ni og rødstrupen San. 

Dette er pingvinen Ichi, han er den høyeste i gruppen. Han får sin eksentriske karakter fra sine funky skjeve vinger, sin slanke kropp og sine særegne øyne. Figurene er laget av ask heltre.

 

 

 

Length 15 cm
Width 6,7 cm

anne black pyntefugl bloom bird cinnamon

Pyntefugl, Bloom Bird i cinnamon, fra Anne Black. Nydelig, liten fugl i håndlaget porselen. Gjør seg utmerket som dekor på et lite bord, i bokhylla eller i vinduskarmen.
99483

lucie kaas lotus skål hvit/grå 18cm

Retro skål, Lotus i hvit/grå, 18cm fra Lucie Kaas. Skålen er laget i keramikk, og mønsteret er designet av den norske kunstneren, Arne Clausen i 1963. Den danske designvirksomheten, Lucie Kaas, har i samarbeid med Arne Clausens familie, relansert en en rekke av de populære skålene fra 1950-1970.   
82799

Lucie Kaas skjøde knudsen mus 2pk

Mus 2pk, designet av Th. Skjøde Knudsen, fra Lucie Kaas. De små skjønne musene - en i ask og en i valnøtt - ble skapt av kunstneren Skjøde Knudsen i 1958. Nydelig håndverk, tidløs design, perfekt dekor til hjemmet.
98500
Tilbud

Normann Copenhagen Normies figur NormNorm purple

Morsom figur, NormNorm purple, i serien Normies, fra Normann Copenhagen. Normies er en fantasifull familie av dekorative figurer skapt i skjæringspunktet mellom det abstrakte og det figurative. Disse små skapningene kan ikke defineres som en bestemt art, men en ting er sikkert; de bobler med personlighet og humor. Den lille familien bestående av; Normfred, Normus, NormNorm, Norma og Norm, er designet av Simon Legald. Laget av malt betong.
99677