Til toppen

Normann Copenhagen Longdrink Glass 2pk

Produktnummer: 87871
Lagerbeholdning:

inkl. mva

2pk med longdrinkglass fra Normann Copenhagen

Longdrinkglass, 2pk, fra Normann Copenhagen, designet av Rikke Hagen. Glassene er enkle, og stilrene og har et skandinavisk uttrykk, og med en morsom detalj i bunnen som løfter looken enda et hakk. Glassene er like fine å bruke som melkeglass til frokosten, vannglass til middagen som til drinkglass i helgen! 

Diameter 8 cm
Høyde 13,6 cm
Materiale Glass

Normann copenhagen cocnacglass 2 stk

Cognacglass fra Normann Copenhagen designet av Rikke Hagen. Glassene er gode å holde i og er utformet slik at du får maksimalt ut av cognacen din. Vippeeffekten når glasset står på bordet sørger for bevegelse i cognacen og bringer frem dens unike smak og aroma. Kommer i pakke på 2 stk.
51528

Normann copenhagen likørglass 2stk

Likørglass fra Normann Copenhagen designet av Rikke Hagen. Glassene er gode å holde i og er utformet slik at du får maksimalt ut av likøren din. Vippeeffekten når glasset står på bordet sørger for bevegelse i likøren og bringer frem dens unike smak og aroma. Kommer i pakke på 2stk.  
1055917

Normann Copenhagen Whiskeyglass 2pk

Whiskeyglass fra Normann Copenhagen designet av Rikke Hagen. Glassene er gode å holde i og er utformet slik at du får maksimalt ut av whiskeyen din og bringer frem dens unike smak og aroma.  
1056863