Til toppen

Normann Copenhagen Longdrink Glass 2pk

Produktnummer: 87871
Lagerbeholdning:

inkl. mva

2pk med longdrinkglass fra Normann Copenhagen

Longdrinkglass, 2pk, fra Normann Copenhagen. Glassene er enkle, og stilrene og har et skandinavisk uttrykk, og med en morsom detalj i bunnen som løfter looken enda et hakk. Glassene er like fine å bruke som melkeglass til frokosten, vannglass til middagen som til drinkglass i helgen! 

Diameter 8 cm
Høyde 13,6 cm
Materiale Glass

Normann copenhagen cocnacglass 2 stk

Cognacglass fra Normann Copenhagen designet av Rikke Hagen. Glassene er gode å holde i og er utformet slik at du får maksimalt ut av cognacen din. Vippeeffekten når glasset står på bordet sørger for bevegelse i cognacen og bringer frem dens unike smak og aroma. Kommer i pakke på 2 stk.
51528

Normann copenhagen likørglass 2stk

Likørglass fra Normann Copenhagen designet av Rikke Hagen. Glassene er gode å holde i og er utformet slik at du får maksimalt ut av likøren din. Vippeeffekten når glasset står på bordet sørger for bevegelse i likøren og bringer frem dens unike smak og aroma. Kommer i pakke på 2stk.  
1055917

Normann Copenhagen Whiskeyglass 2pk

Whiskeyglass fra Normann Copenhagen designet av Rikke Hagen. Glassene er gode å holde i og er utformet slik at du får maksimalt ut av whiskeyen din og bringer frem dens unike smak og aroma.  
1056863