• Normann Copenhagen Nic Nac Organizer 2 blå - slideshow 1
  • Normann Copenhagen Nic Nac Organizer 2 blå - slideshow 2

Normann Copenhagen Nic Nac Organizer 2 blå

Varenummer: 86328
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Organizer 2, Nic Nac, i blå fra Normann Copenhagen. Nic Nac er en kul og multifunksjonell oppbevaringsserie i lakkert stål, som gjør det enkelt å holde ordren på alle mulige småting. Bruk Nic Nac til alt fra kontorredskaper og nøkler, til servietter og oppbevaring av oljer eller krydder på kjøkkenet.     

Organizer 2Nic Nac, i blå fra Normann Copenhagen. Nic Nac er en kul og multifunksjonell oppbevaringsserie i lakkert stål, som gjør det enkelt å holde ordren på alle mulige småting.
Bruk Nic Nac til alt fra kontorredskaper og nøkler, til servietter og oppbevaring av oljer eller krydder på kjøkkenet. 

 

 

Length 10,5 cm
Width 10,5 cm
Height 13 cm
Colour Blå
Material Powder Coated Steel

Normann Copenhagen Nic Nac Organizer 2 hvit

Organizer 2, Nic Nac, i hvit fra Normann Copenhagen. Nic Nac er en kul og multifunksjonell oppbevaringsserie i lakkert stål, som gjør det enkelt å holde ordren på alle mulige småting. Bruk Nic Nac til alt fra kontorredskaper og nøkler, til servietter og oppbevaring av oljer eller krydder på kjøkkenet. 
86331

Nomess knaggrekke So-hooked 30cm blå

Knaggrekke, So-hooked, 30 cm blå, fra Nomess. Knaggrekken har en liten hylle på toppen, hvor du kan sette små bokser til oppbevaring - som på bildet, eller bilder til dekor. Det følger med 5 S-kroker i sølv. Det nordiske designmerket, Nomess Copenhagen, lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er  enkelthet, brukervennlig og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess, får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet.   
83645