Normann copenhagen Play knaggrekke candy

Varenummer: 78085
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Knaggrekke, Play, i candy fra Normann Copenhagen. Praktisk knaggrekke til for eksempel gang eller soverom, med nydelig design og farger. 

Knaggrekke, Play, i candy fra Normann Copenhagen. Praktisk knaggrekke til for eksempel gang eller soverom, med nydelig design og farger. 

Length 60 cm
Width 6,3 cm
Height 17,2 cm
Material eik

Normann copenhagen Play knaggrekke eik

Knaggrekke, Play, i eik fra Normann Copenhagen. 
78086

Kylskåpspoesi Spill Idiotkunnskap

Med et morsomt spill som Idiotkunskap, fra Kylskåpspoesi,  kan du lære alt du ikke fikk lære på skolen!Vet du hvilken person som genererer flest treff på Google, eller hvorfor Mona Lisa ikke har øyenbryn? Og vet du forresten hvilken dag som er den absolutt vanligste dagen å ha sex på?Spillet Idiotkunnskap er ikke på noen måte et tradisjonelt kunnskapsspill, med trauste spørsmål om hvem som forfattet bøkene om Sherlock Holmes, eller hvor de Olympiske leker ble arrangert i 1996. Dette er spillet om alt det andre man kan undres over. Idiotkunnskap har over 400 underholdende, morsomme, meningsløse spørsmål, men de er likevel superinteressante og underholdende! Det er like gøy å kunne svarene, som det er å høre hva fasiten faktisk er! Det perfekte spillet for alle som setter pris på nonsens og tullball, med en god porsjon humor ? det blir garantert latter rundt bordet med dette spillet!Spillet Idiotkunnskap er en perfekt gave, og en garantert suksess som underholdning på fest!
1055910