Til toppen

Normann copenhagen steinknagg 2stk

Produktnummer: 1055916
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Steinknaggene fra Normann Copenhagen har et enkelt og sterkt design; de er laget i naturlig stein. Ta inn en del av naturen i interiøret ditt med disse knaggene, der hver knagg er unik. Montér steinknaggene på en enkel hvit vegg for litt Islandsk magi, eller la knaggene være et naturlig innspill på en fargerik vegg. Kommer i pakke på 2 stk. Steinen plukkes for hånd av designeren selv, på Island. Grunnet is og sne om vinteren er det derfor vanskelig å få tak i disse steinene, og det kan dessverre bli litt ekstra ventetid dersom vi blir utsolgt.OBS: Vær oppmerksom på at knaggene kan variere i størrelse og overflate, da hver og en er unik.  

Steinknaggene fra Normann Copenhagen har et enkelt og sterkt design; de er laget i naturlig stein. Ta inn en del av naturen i interiøret ditt med disse knaggene, der hver knagg er unik. Montér steinknaggene på en enkel hvit vegg for litt Islandsk magi, eller la knaggene være et naturlig innspill på en fargerik vegg. Kommer i pakke på 2 stk.
 
Steinen plukkes for hånd av designeren selv, på Island. Grunnet is og sne om vinteren er det derfor vanskelig å få tak i disse steinene, og det kan dessverre bli litt ekstra ventetid dersom vi blir utsolgt.OBS: Vær oppmerksom på at knaggene kan variere i størrelse og overflate, da hver og en er unik. 
 
Product nr. 1055916
Diameter 7 cm
Bredde 7 cm
Farge Grå