• Normann Copenhagen veggklokke bold hvit - slideshow 1
  • Normann Copenhagen veggklokke bold hvit - slideshow 2
  • Normann Copenhagen veggklokke bold hvit - slideshow 3

Normann Copenhagen veggklokke bold hvit

Varenummer: 82658
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Veggklokke, bold hvit fra Normann Copenhagen. Tøff og enkel veggklokke til stue, kjøkken eller gang. Klokken bruker 1 stk AA batteri. Batteri medfølger ikke.

Veggklokke, bold hvit fra Normann Copenhagen. Tøff og enkel veggklokke til stue, kjøkken eller gang. Klokken bruker 1 stk AA batteri. Batteri medfølger ikke.

Diameter 35 cm
Colour Svart/hvit
Material pulverlakkert stål

Normann Copenhagen veggklokke Bold petrol

Veggklokke, Bold petrol fra Normann Copenhagen. Tøff og enkel veggklokke til stue, kjøkken eller gang. Klokken bruker 1 stk AA batteri. Batteri medfølger ikke.
82659
Tilbud

normann copenhagen cap bordlampe hvit

Cap bordlampe, hvit, fra Normann Copenhagen. Cap er en kul bordlampe i stål, med et geometrisk og lekent design. Den praktiske lampeskjermen er justerbar slik at du kan rette lyset dit du ønsker. I tillegg er skjermens innside hvit, noe som gir optimal lysrefleksjon. Cap fungerer dermed utmerket som arbeids ? og leselampe, så vel som dekorativ stemningsbelysning. Lampen er også tilgjengelig i blå.E27 sokkel, 2 meter tekstilledning.
82661

Normann Copenhagen Form stol med armlener hvit/eik

Form stol med armlene, hvit, fra Normann Copenhagen, designet av Simon Legald. Form er en nyfortolkning av skallstolen, og kombinerer sterkt formspråk med nyskapende industriproduksjon. Form er en flott og kontrastfylt stol, med sin myke silhuett som flyter over i en stram skandinavisk treramme.     
78081

Pappelina Svea hvit 70x160

Matten Svea fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast og har et rent og klassisk design. Denne kommer i hvit og har en størrelse på 70x160 cm. Egner seg godt på kjøkkenet og i gangen. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
38397