Nyheter

Sorter etter:
NY

Design Letters krus Arne Jacobsen A-Z sort

Personlig krus i benporselen, A-Z, fra Design Letters. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen. Superfine å gi bort i gave!
97164_VM
NY

Design Letters termoflaske Arne Jacobsen A-Z

Personlig termoflaske med bokstav, fra Design Letters. Typografien ble designet av Arne Jacobsen i 1937. Flasken er designet av Tobias Jacobsen, barnebarnet til Arne Jacobsen. Termoflasken er perfekt å ta med på tur, og kan brukes til både til varm og kald drikke. Flasken holder væsken varm i opptil 12 timer og kjølig drikke holdes kald i opptil 24 timer. Flasken har skrulokk og er laget i rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskin. Tåler IKKE mikrobølgeovn.
97138_VM
NY

meraki mini shampo

Shampo i Mini-serien fra Meraki. Mild og parfymefri shampo til barn og baby. Shampoen er rik på ekstra fuktgivende ingredienser, som pleier barnets sensitive hodebunn og hår. Pump en lten mengde shampo i hånden, vask forsiktig barnets hår, og skyll grundig med vann. Produktet kan anvendes daglig.
97288
NY

meraki mini natursvamp

Natursvamp i Mini-serien fra Meraki. Denne skånsomme natursvampen er perfekt til barnets følsomme hud. Svampen er 100% naturlig og biologisk nedbrytbar. Fukt svampen, masser barnets hud forsiktig med sirkulære bevegelser. Skyll svampen grundig med rent vann etter bruk.
97294
NY

meraki mini hårbørste

Hårbørste i Mini-serien fra Meraki. Søt hårbørste med skaft i lønnetre, passer perfekt i en liten barnehånd. Børsteputen er laget av myk og fleksibel naturgummi, noe som er på å gjøre hårbørstingen mild og skånsom.
97293
NY

meraki mini olje

Olje i Mini-serien fra Meraki. Mild og parfymefri tørrolje til baby, som pleier og fukter babyens sensitive hud. Oljen er lett å påføre og trenger raskt inn i huden. Fordel et tynt lag direkte på ren og tørr hud, eller tilfør et par dråper til babyens badevann. Oljen er også fin å bruke til babymassasje eller til behandling av skurv. Kan anvendes daglig.
97291
NY

meraki mini sinksalve

Sinksalve i Mini-serien fra Meraki. Mild, parfymefri og pleiende salve med ekstra fuktgivende ingredienser, som lindrer rød og irritert hud. Salven lager en vannavvisende hinne, som har en helende og beskyttende effekt på babyens sensitive hud. Inneholder økologisk aloe vera, sheasmør, kakaosmør og mandelolje. Fordel et tynt lag på ren og tørr hud. Kan anvendes daglig.
97292
NY

meraki mini lotion

Lotion i Mini-serien fra Meraki. Mild, parfymefri og hurtig absorberende lotion til barn og baby. Lotionen er rik på ekstra fuktgivende ingredienser, som økologisk aloe vera, sheasmør, mandel- og jojobaolie. Etterlater barnets sensitive hud myk og fin. Kan anvendes daglig.
97289
NY

meraki mini bath

Bath i Mini-serien fra Meraki. Mild og parfymefri såpe, spesielt utviklet for å rengjøre og pleie babyens sensitive hud. Pump en liten mengde såpe i badevannet eller på en vaskeklut. Såpen inneholder ekstra fuktgivende ingredienser, og kan anvendes daglig.
97290
NY

house doctor kubbelys led Ø5/H15

Kubbelys LED, Ø5 cm/H15 cm, fra House Doctor. Naturtro og dekorativt kubbelys med batteridrevet LED lys. Lyset er utstyrt med timerfunksjon, og slukkes automatisk etter 5 timer.
97257
NY

house doctor kubbelys led Ø5/H12,5

Kubbelys LED, Ø5 cm/H12,5 cm, fra House Doctor. Naturtro og dekorativt kubbelys med batteridrevet LED lys. Lyset er utstyrt med timerfunksjon, og slukkes automatisk etter 5 timer.
97256
NY

house doctor krukke storage bell grønn

Krukke, Storage Bell i grønn, fra House Doctor. Stilig, rund krukke med lokk og skinnende grønn glasur. Fin til oppbevaring av småting, nydelig som dekorasjon.
97250