Nyheter

Sorter etter:
NY

design letters flower holder

Flower Holder fra Design Letters. Gjør koppene fra Design Letters om til vaser og pynt opp med friske blomster! Denne smarte holderen passer perfekt i porselenskoppene, og sørger for at favorittblomstene holder seg oppreist og tar seg ut fra sin beste side.
96243
NY

cathrineholm emaljeskål stripes oransje 18cm

Retro emaljeskål, Stripes oransje, fra Cathrineholm. Dette skålen er 18cm i diameter. Ta deg en tur ned ?memory lane? med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og ? med sine friske farger ? passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. ​ Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn.
95182
NY

cathrineholm emaljeskål stripes oransje 24cm

Retro emaljeskål, Stripes oransje, fra Cathrineholm. Dette skålen er 24cm i diameter. Ta deg en tur ned ?memory lane? med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og ? med sine friske farger ? passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. ​ Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn.
95183
NY

cathrineholm emaljeskål stripes oransje 14cm

Retro emaljeskål, Stripes oransje, fra Cathrineholm. Dette er den minste skålen, og er 14cm i diameter. Ta deg en tur ned ?memory lane? med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og ? med sine friske farger ? passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. ​ Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn.
95181
NY

cathrineholm emaljeskål stripes oransje 30cm

Retro emaljeskål, Stripes oransje, fra Cathrineholm. Dette er den største skålen, og er 30cm i diameter. Ta deg en tur ned ?memory lane? med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og ? med sine friske farger ? passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. ​ Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn.
95184
NY

muuto restore kurv midnattsblå

Restore kurv i midnattsblå, fra Muuto. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mika Tolvanen om designet på kurven Restore: "I wanted the basket to have an non-obtrusive nature. It's a great little basket for storing magazines or any other bits and pieces. Polymer felt combined with a soft form give the basket a friendly appearance. The name Restore is inspired by the fact that the baskets are made of recycled PET bottles."
93138
NY

muuto restore kurv aqua

Restore kurv i aqua, fra Muuto. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mika Tolvanen om designet på kurven Restore: "I wanted the basket to have an non-obtrusive nature. It's a great little basket for storing magazines or any other bits and pieces. Polymer felt combined with a soft form give the basket a friendly appearance. The name Restore is inspired by the fact that the baskets are made of recycled PET bottles."
93136
NY

muuto restore kurv sort melange

Restore kurv i sort melange, fra Muuto. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mika Tolvanen om designet på kurven Restore: "I wanted the basket to have an non-obtrusive nature. It's a great little basket for storing magazines or any other bits and pieces. Polymer felt combined with a soft form give the basket a friendly appearance. The name Restore is inspired by the fact that the baskets are made of recycled PET bottles."
93137
NY

skandinavisk duftpinner refill fjord

Refill til duftpinner, Fjord, fra Skandinavisk. Duftnoter av skog, modne frukthager, ville bær og bringebærblomster. En refleksjon av de norske fjorder. Duftpinnene fra Skandinavisk sprer diskret og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, jo sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig. Refillen leveres med pinner. Må brukes i original glassflaske.
93113
NY

house doctor uro matter blå

Uro, Matter i blå, fra House Doctor. Moderne og dekorativ uro, sammensatt av ulike geometriske former i blått og messing. Bruk den til å skape liv i et hjørne av stuen, heng den i vinduet eller bruk den over babysenga som spennende underholdning.
92590
NY

House doctor uro dreams

Uro, Dreams, fra House Doctor. Lekker uro i messing, enkel og elegant. Gjør seg utmerket i vinduet, som veggdekor eller som vakker underholdning over babysenga.
92589