Nyheter

Sorter etter:
NY

ban.do agenda classic i am very busy

Agenda classic, I am very busy, fra Ban.do. Hold kontroll på avtaler og gjøremål med denne superfine og innholdsrike almanakken, som går fra august 2018 til august 2019. I denne finnes utrolig mye morsomt, herlig og praktisk ? søte klistremerker, «to dos», notatsider, glade illustrasjoner og beskjeder, fargekodede tabs måned for måned, praktisk lomme, en morsom plakat, oversikt over år/måned/uke og mere til! Almanakken har gullfarget spiralbinding og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ha med seg i veska!
103746
NY

ban.do agenda classic going places

Agenda classic, Going places, fra Ban.do. Hold kontroll på avtaler og gjøremål med denne superfine og innholdsrike almanakken, som går fra august 2018 til august 2019. I denne finnes utrolig mye morsomt, herlig og praktisk ? søte klistremerker, «to dos», notatsider, glade illustrasjoner og beskjeder, fargekodede tabs måned for måned, praktisk lomme, en morsom plakat, oversikt over år/måned/uke og mere til! Almanakken har gullfarget spiralbinding og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ha med seg i veska!
103745
NY

ban.do agenda classic garden party

Agenda classic, Garden Party, fra Ban.do. Hold kontroll på avtaler og gjøremål med denne superfine og innholdsrike almanakken, som går fra august 2018 til august 2019. I denne finnes utrolig mye morsomt, herlig og praktisk ? søte klistremerker, «to dos», notatsider, glade illustrasjoner og beskjeder, fargekodede tabs måned for måned, praktisk lomme, en morsom plakat, oversikt over år/måned/uke og mere til! Almanakken har gullfarget spiralbinding og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ha med seg i veska!
103744
NY

ban.do agenda i am very busy medium

Agenda i medium størrelse, I am very busy, fra Ban.do. Hold kontroll på avtaler og gjøremål med denne superfine og innholdsrike almanakken, som går fra august 2018 til august 2019. I denne finnes utrolig mye morsomt, herlig og praktisk ? søte klistremerker, «to dos», notatsider, glade illustrasjoner og beskjeder, fargekodede tabs måned for måned, dobbeltside med lommer, en morsom plakat, oversikt over år/måned/uke og mere til! Almanakken har gullfarget spiralbinding og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ha med seg i veska!
103743
NY

ban.do agenda pearlescent medium

Agenda i medium størrelse, Pearlescent, fra Ban.do. Hold kontroll på avtaler og gjøremål med denne superfine og innholdsrike almanakken, som går fra august 2018 til august 2019. I denne finnes utrolig mye morsomt, herlig og praktisk ? søte klistremerker, «to dos», notatsider, glade illustrasjoner og beskjeder, fargekodede tabs måned for måned, dobbeltside med lommer, en morsom plakat, oversikt over år/måned/uke og mere til! Almanakken har gullfarget spiralbinding og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ha med seg i veska!
103742
NY

ban.do agenda garden party medium

Agenda i medium størrelse, Garden Party, fra Ban.do. Hold kontroll på avtaler og gjøremål med denne superfine og innholdsrike almanakken, som går fra august 2018 til august 2019. I denne finnes utrolig mye morsomt, herlig og praktisk ? søte klistremerker, «to dos», notatsider, glade illustrasjoner og beskjeder, fargekodede tabs måned for måned, dobbeltside med lommer, en morsom plakat, oversikt over år/måned/uke og mere til! Almanakken har gullfarget spiralbinding og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ha med seg i veska!
103741
NY

hay rainbow krus lys gul

Krus, lys gul, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent gulfarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103733
NY

hay rainbow krus mintgrønn

Krus, mintgrønn, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent mintfarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103734
NY

hay rainbow krus lys rosa

Krus, lys rosa, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent rosafarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103732
NY

hay rainbow krus lys blå

Krus, lys blå, i Rainbow-serien fra Hay. Gi farge til borddekkingen med dette flotte kruset i porselen, lakkert med en herlig og lett transparent blåfarge. Kruset er kjempefint i kombinasjon med andre produkter fra Rainbow-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
103731