Nyheter

Sorter etter:
NY

Ting spinner 60g blå

Spinner 60g, blå, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95296
NY

Ting spinner 60g rød

Spinner 60g, rød, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95297
NY

Ting spinner 60g hvit

Spinner 60g, hvit, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95295
NY

Ting spinner 60g sort

Spinner 60g, sort, fra Ting. Fidget spinner er et herlig lite tidsfordriv for både barn og voksne! Den er perfekt for rastløse fingre, for fokus og konsentrasjon, og for å stresse ned i hverdagen. Spinneren er enkel å bruke, og når teknikken sitter godt, kan du lære seg kule triks og morsomme måter å bruke den på. Fidget spinner skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst. Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten. Hold på kulelageret eller i en av armene, og spinn den deretter rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav, behagelig lyd. Denne spinneren kommer i hardplast og har keramisk kulelager.
95294
NY

kähler hammershøi tekanne 1,2l hvit

Tekanne 1,2l, hvit, i Hammershøi-serien fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer, som har gjenfortolket og gitt nytt liv til det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Den vakre tekannen er formet i porselen og utsmykket med en delikat, messingbelagt hank som gir Hammershøi-designet en eksklusiv vri. En tekanne som innbyr til hjemlig hygge og samvær rundt en velbrygget kopp te. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
94964
NY

kähler hammershøi tekanne 1,2l antrasittgrå

Tekanne 1,2l, antrasittgrå, i Hammershøi-serien fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer, som har gjenfortolket og gitt nytt liv til det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Den vakre tekannen er formet i porselen og utsmykket med en delikat, messingbelagt hank som gir Hammershøi-designet en eksklusiv vri. En tekanne som innbyr til hjemlig hygge og samvær rundt en velbrygget kopp te. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
94965
NY

kähler unico potteskjuler grå

Unico potteskjuler, grå, fra Kähler. Sett blomster, urter eller friske grønne planter i denne vakre potteskjuleren, designet av Anders Arhøj. Potteskjuleren har et nordisk og moderne utrykk, og setter et personlig og annerledes preg på interiøret.
94969
NY

kähler unico vase stor grønn

Unico stor vase, grønn, fra Kähler. En vakker og skulpturell vase, designet av Anders Arhøj. Vasen har en unik glasur som fordeler seg naturlig og tilfeldig over keramikken, og den spesielle strukturen gir hver eneste Unico-vase et individuelt uttrykk. Sett denne vakre, pastellgrønne vasen på peishyllen eller på stuebordet, og la den bli hjemmets eksklusive designstatement.
94968
NY

kähler unico vase liten rosa

Unico liten vase, rosa, fra Kähler. En vakker og skulpturell vase, designet av Anders Arhøj. Vasen har en unik glasur som fordeler seg naturlig og tilfeldig over keramikken, og den spesielle strukturen gir hver eneste Unico-vase et individuelt uttrykk. Sett denne vakre, pastellrosa vasen på peishyllen eller på stuebordet, og la den bli hjemmets lille, eksklusive designstatement.
94967
NY

kähler mano kopp grønn

Mano kopp, grønn, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur i duse pasteller, som oser av avslappet, nordisk eleganse. Fargepaletten er valgt slik at den kompletterer den diskré skandinaviske innredningen, mens det myke organiske formspråket er det samme som før. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
94951
NY

kähler mano mugge 1l blågrå

Mano mugge 1l, blågrå, fra Kähler. Designet av Jeanette List Amstrup. Mano-serien er relansert med en helt ny glasur i forbindelse med seriens 10-årsjubileum - en spennende dobbeltglasur som skaper en nesten tredimensjonal overflatefølelse. Mano mugge har en myk, avrundet form med god funksjonalitet, og er perfekt til servering av kalde drikker.
94952
NY

kähler hammershøi eggeglass 2pk hvit

Eggeglass 2pk, hvit, i Hammershøi-serien fra Kähler. Designet av den norskfødte industrielle designeren, Hans-Christian Bauer. Hans-Christian har gjenfortolket og gitt nytt liv til det elegante Hammershøi-serviset fra 1900-tallet. Det tidløse serviset er utformet med dekorative riller som gir et klassisk uttrykk, og som lar glasuren fordele seg elegant og lett transparent over keramikkens levende formspråk. De fine Hammershøi eggeglassene kan brukes på flere forskjellige måter, for eksempel til salt og krydder på middagsbordet, eller til ulike dipper i festlige sammenkomster og hyggekvelder. Designeren om Hammershøi-serien: «Jeg håper at brukerne av Hammershøi-serviset vil bruke det til både hverdag og fest, og kombinere det på egne måter med nye og gamle ting, og på den måten få ekstra glede ut av delene og deres multifunksjonalitetet.»
94959