Nyheter

Sorter etter:
NY

&Klevering sparegris sølv

Dekorativ, sølvfarget sparegris, fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
99996
NY

&Klevering lysestake Palm tree L

Tropisk lysestake, Palm tree L, fra &Klevering. Denne dekorative lysestaken tar oss med til tropiske strøk, hele året gjennom! Passer til kronelys. Rengjøres med messingpuss.
99992
NY

&Klevering lysestake Palm tree S

Tropisk lysestake, Palm tree S, fra &Klevering. Denne dekorative lysestaken tar oss med til tropiske strøk, hele året gjennom! Passer til kronelys. Rengjøres med messingpuss.
99993
NY

Normann Copenhagen flaskeåpner Bell svart

Morsom flaskeåpner, Bell svart, fra Normann Copenhagen. Designbyrået Studio Dejawu kombinerer det festlige med det funksjonelle i Bell flaskeåpner - som er både en bjelle, og en flaskeåpner! Et humoristisk designprodukt som minner om gåten om høna og egget: hva kom først? Bjellen eller flaskeåpneren?
99661
NY

Normann Copenhagen flaskeåpner Bell gold

Morsom flaskeåpner, Bell gold, fra Normann Copenhagen. Designbyrået Studio Dejawu kombinerer det festlige med det funksjonelle i Bell flaskeåpner - som er både en bjelle, og en flaskeåpner! Et humoristisk designprodukt som minner om gåten om høna og egget: hva kom først? Bjellen eller flaskeåpneren?
99660
NY

anne black pyntefugl bloom bird mat brown

Pyntefugl, Bloom Bird i mat brown, fra Anne Black. Nydelig, liten fugl i håndlaget porselen. Gjør seg utmerket som dekor på et lite bord, i bokhylla eller i vinduskarmen.
99486
NY

anne black pyntefugl bloom bird cinnamon

Pyntefugl, Bloom Bird i cinnamon, fra Anne Black. Nydelig, liten fugl i håndlaget porselen. Gjør seg utmerket som dekor på et lite bord, i bokhylla eller i vinduskarmen.
99483
NY

anne black pyntefugl bloom bird cream

Pyntefugl, Bloom Bird i cream, fra Anne Black. Nydelig, liten fugl i håndlaget porselen. Gjør seg utmerket som dekor på et lite bord, i bokhylla eller i vinduskarmen.
99481
NY

anne black bloom lysestake hvit

Lysestake, Bloom i hvit, fra Anne Black. Nydelig, enkel lysestake i hånddreid porselen. Står fint alene eller i gruppe sammen med flere.
99476
NY

anne black bloom potteskjuler mini grå

Potteskjuler, Bloom mini i grå, fra Anne Black. Liten og søt blomsterpotte i porselen, perfekt til små, grønne favoritter!
99474
NY

anne black bloom potteskjuler mini hvit

Potteskjuler, Bloom mini i hvit, fra Anne Black. Liten og søt blomsterpotte i porselen, perfekt til små, grønne favoritter!
99472
NY

Vipp 121 kjøkkenhåndkle 2pk lys grå

Kjøkkenhåndkle, 121 lys grå, fra Vipp. Kjøkkenhåndklærne er vevd i tofarget, økologisk bomull for best mulig kvalitet og vannabsorbering. Kjøkkenhåndklærne er utstyrt med en praktisk gummistropp, med påtrykket vaskeinstruksjon. Kommer 2 stk i en eske.
99328