Til toppen

Nytt merke: Scandinavia Form

Nytt merke: Scandinavia Form

Vi ønsker det svenske merket Scandinavia Form velkommen til oss, og gleder oss til å vise dere disse nydelige produktene! Scandinavia Form har fokus på naturens biologiske mangfold, og er inspirert av de rene, urørte formene som finnes i planter. Her får du lekre vaser i glass og porselen, i ulike farger, fasonger og størrelser. 


Glasilium-kolleksjonen

Glasilium-kolleksjonen er en serie glassvaser som gir en ny måte å vise frem blomster på. Vasene er runde, og kommer i ulike størrelser. Hver vase har en korkdetalj og en tut i enten kobberfarge eller i sort. Vasens sammensetning gjør at du får vist frem blomster eller strå på en helt unik måte! Og vet du hva? Vasene med sort tut kan faktisk også brukes til for eksempel matolje, og er dermed fine elementer på kjøkkenbenken! Consilium-kolleksjonen

Consilium-kolleksjonen består av en rekke pyramideformede porselensvaser i ulike farger og størrelser. Kolleksjonen er i følge designer Eva Levin inspirert av måten ville planter vokser i naturen, og vasene tar dette konseptet med inn i interiøret. Korkdetaljen og tuten i enten kobber eller svart er lik den du finner i Glasilium-kolleksjonen, og viser frem stilker, blomster og strå på en helt unik måte.