NYTTIGE TING

Sorter etter:

&Klevering sparegris gull

Dekorativ sparegris i gullfarget polyresin fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
92447

&Klevering sparegris sølv

Dekorativ, sølvfarget sparegris, fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
99996

&klevering sparebøsse pingvin sølv

Dekorativ sparebøsse, sølvfarget pingvin fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Sett pingvinen på hylla, og la den passe på myntene dine, i tillegg til at den pynter opp rommet!
99997

Bosign reisepute Tablet & Travel pillow

Reisepute, Tablet and Travel pillow 2-in-1, fra Bosign.
80911

Hay nakkepute sleep well sort

Komfortabel nakkepute, Sleep Well i sort, fra Hay. Nakkeputen er laget i polyester, med fyll av polystyrene kuler.
88202

Hoptimist bagasjelapp gul

Bagasjelapp, gul, fra Hoptimist. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil.En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk å ha på kofferten!
87143

Hoptimist bagasjelapp lime

Bagasjelapp, lime, fra Hoptimist. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!
87146

Hoptimist bagasjelapp rød

Bagasjelapp, rød, fra Hoptimist. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil.En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!
87145

Hoptimist bagasjelapp turkis

Bagasjelapp, turkis, fra Hoptimist. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De sprer om seg med godt humør og smil.En fargerik Hoptimist-bagasjelapp er praktisk og fin å ha på kofferten!
87148

House doctor vannkanne Plant

Vannkanne, Plant, i sort jern, fra House Doctor. Original og skulpturell, og så stilig at den kan stå til pynt når den ikke er i bruk! Rommer 1,5 liter.
92595
Kun i nettbutikken

Iris Hantverk teppebanker

Teppebanker fra svenske Iris Hantverk. 
72971
Tilbud

Kähler sparebøsse fisk gul

Sparebøsse, gul fisk, fra Kähler. Herlig sparebøsse formet som en fisk, inspirert av kunstneren Nils Kähler?s sparebøssedyr fra 1920-tallet. Sparebøssefisken er dekorert for hånd, med en levende glasur som lett fordeler seg over den rå keramiske overflaten. Bruk den som et spennende designinnslag i stuen, eller som et morsomt og funksjonelt dekorelement på barnerommet.
94957