NYTTIGE TING

Sorter etter:

&Klevering sparegris gull

Dekorativ sparegris i gullfarget polyresin fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
92447

&Klevering sparegris sølv

Dekorativ, sølvfarget sparegris, fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Fyll opp grisen med mynter, og tøm den under magen når den er full.
99996

&klevering sparebøsse pingvin sølv

Dekorativ sparebøsse, sølvfarget pingvin fra &Klevering. Søtere enn dette blir neppe sparingen med det første! Sett pingvinen på hylla, og la den passe på myntene dine, i tillegg til at den pynter opp rommet!
99997

Areaware sparegris Pig Bank hvit

Sparegris, Pig Bank hvit, fra Areaware. Formen på sparegrisen er fra en ekte grisunge, som døde av naturlige årsaker. Mange detaljer, som hår og rynker, er derfor med på denne dekorative og fasinerende sparegrisen. 
1054692

Bosign reisepute Tablet & Travel pillow

Reisepute, Tablet and Travel pillow 2-in-1, fra Bosign.
80911

House doctor vannkanne Plant

Vannkanne, Plant, i sort jern, fra House Doctor. Original og skulpturell, og så stilig at den kan stå til pynt når den ikke er i bruk! Rommer 1,5 liter.
92595
Kun i nettbutikken

Iris Hantverk teppebanker

Teppebanker fra svenske Iris Hantverk. 
72971
Tilbud

Kähler sparebøsse fisk rosa

Sparebøsse, rosa fisk, fra Kähler. Herlig sparebøsse formet som en fisk, inspirert av kunstneren Nils Kähler?s sparebøssedyr fra 1920-tallet. Sparebøssefisken er dekorert for hånd, med en levende glasur som lett fordeler seg over den rå keramiske overflaten. Bruk den som et spennende designinnslag i stuen, eller som et morsomt og funksjonelt dekorelement på barnerommet.
94956

Men's society sneaker cleaning wipe

Sneaker cleaning wipe, fra Men's Society. Et must for alle skoelskere! Sørger for at skoene dine ser smashing ut uansett hvor du ferdes. Denne rengjøringskluten er spesielt utviklet for å raskt fjerne skitt og søle fra skoene før flekkene setter seg. Kluten har to ulike sider - den ene for enkle flekker og den andre for tøffere flekker.
102586

Peleg bokmerke hippomark

Bokmerke, Hippomark, fra Peleg Design. Flodhesten svømmer mellom sidene og vil fortelle deg akkurat hvor du er i historien. 
86291

Qualy dørstopper due hvit

Søt dørstopper fra Qualy formet som en hvit due. Hold dørene dine åpne med disse morsomme og samtidig elegante dørstopperne.
1057722

Qualy dørstopper due svart

Søt dørstopper fra Qualy formet som en svart due. Hold dørene dine åpne med disse morsomme og samtidig elegante dørstopperne.
1057721