Til toppen

NYTTIGE TING

Vi har mange nyttige, kule, og morsomme ting. 

Visning
/
Sortering

house doctor vannkanne water sort

Vankanne, Water i sort, fra House Doctor
107933
 

spring copenhagen sparebøsse tinder dog

Sparebøsse, Tinder Dog, fra Spring Copenhagen.
106298

menu mindum skohorn

Skohorn, Mindum, fra Menu. Minimalistisk, elegant og solid skohorn i stål. Håndtaket har en matt finish, og selve skoskjeen har en lekker, blank finish. Skohornet er enkelt og behagelig å holde og bruke, og kommer med praktisk hull for oppheng.
102754
 

Men's society sneaker cleaning wipe

Sneaker cleaning wipe, fra Men's Society. Et must for alle skoelskere! Sørger for at skoene dine ser smashing ut uansett hvor du ferdes. Denne rengjøringskluten er spesielt utviklet for å raskt fjerne skitt og søle fra skoene før flekkene setter seg. Kluten har to ulike sider - den ene for enkle flekker og den andre for tøffere flekker.
102586
 

men's society gaveeske golfer's essential kit

Gaveeske, Golfer's essential kit, fra Men's Society. Den perfekte gaven til golfentusiasten! Bortsett fra selve golfkølla og golfballen, inneholder dette kule settet alt en golfer trenger - amatøren som proffen. Innhold: Rengjøringsvæske for golfkøller (De skal jo alltid se smashing ut) Rengjøringsklut for golfkøller (For gressflekkene) 4 stk golf pegs (Fordi de alltid forsvinner) Håndkrem (Træler er en ekte sportsskade) Muskelkrem/muscle rub (Golf er helt ærlig en anstrengende sport)
102583
 

men's society gaveeske bike riders essentials kit

Gaveeske, Bike riders essentials kit, fra Men's Society. Den perfekte gaven til sykkelentusiasten! Settet inneholder alt syklisten trenger til turen - proffsyklisten, hobbysyklisten eller til-fra-jobb-syklisten. Innhold: Bukseklype (Holder lange bukseben unna sykkelkjedet) Poncho (Sykkelentusiasten sykler i regn og storm også) Muskelkrem/muscle rub (Perfekt for såre muskler etter lange turer) Gnagsårkrem (Hos en ekte syklist gnager det både her og der)
102584

men's society gaveeske festival survivor kit

Gaveeske, Festival survivor kit, fra Men's Society. Skal du, eller noen du kjenner, på festival i sommer? Da er dette settet et must! Settet inneholder alt en festivalløve trenger for en herlig helg full av søle og god musikk. Produktene kommer i en liten og smart tinnboks, designet for å ta så liten plass som mulig. Innhold: Vanntett poncho (Ingen festival uten regn) 10 tool multiverktøy (Kutte, plukke, pirke, sage, eller åpne flasker - din beste venn for helga) Øreplugger (Musikken vil du høre, men ikke nødvendigvis lydene fra teltet ved siden av) Sammenleggbar tannbørste (Ta vare på emaljen!) Tannkrem (Du vet aldri når du trenger frisk pust..)
102585

men's society gaveeske gent's shoe polishing kit

Gaveeske, Gent's shoe polishing kit, fra Men's Society. Supert sett med alt du trenger til skopussen. En perfekt gave til skoelskeren! Produktene er av høy kvalitet, og er egnet for både glatt skinn, nubuck skinn og semsket skinn. Innhold: Nøytral skopuss Rengjøringsbørste Klut Brukerveiledning Ingredienser skopuss: Terpentin, bivoks, carnauba voks
102576

men's society gaveeske sneaker cleaning kit

Gaveeske, Sneaker cleaning kit, fra Men's Society. Supert sett med de beste verktøy for rengjøring og pleie av dine favorittsko! Her finner du høyteknologisk rengjøringsvæske og en super børste som sørger for at skoene dine alltid ser smashing ut, uansett hva de måtte utsettes for på sine daglige turer. Settet er egnet for både canvas, semsket skinn og glatt skinn. En super gave til deg selv, eller til en skoelskende venn! Innhold: 2 flasker rengjøringsvæske a 50ml Rengjøringsbørste Brukerveiledning Ingredienser rengjøringsvæske: Vann, jojobaolje, kokosolje, polysorbate, vitamin E
102577

hoptimist smiley bagasjelapp classic

Bagasjelapp Smiley, Classic, fra Hoptimist. Et must på kofferten! Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd.
100603

hoptimist smiley bagasjelapp love

Bagasjelapp Smiley, Love, fra Hoptimist. Et must på kofferten! Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd.
100602

hoptimist smiley bagasjelapp cool

Bagasjelapp Smiley, Cool, fra Hoptimist. Et must på kofferten! Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd.
100601