Til toppen
image

 

Ting er norsk gave- og interiørkjede som fyller 20 år i 2019. Vi vil inspirere og gjøre det enkelt å finne aktuelle design- og kvalitetsprodukter både til deg selv og andre. Vi ønsker rett og slett å tilføre litt mer glede i hverdagen ved å bidra til å skape unike hjem og gode opplevelser. 

HISTORIE

Ting ble etablert i 1999 av brødrene Harald og Audun Viken. Brødrene ønsket å skape en annerledes gave- og interiørbutikk, med fokus på å spre glede. Dette er grunnen til at du alltid vil kunne finne morsomme og litt rare produkter hos oss - ting som gjør seg godt som gave til deg selv eller andre og som garantert får frem smilet.  

Ting er i dag et moderne butikkkonsept som satser spesielt på individuelle ting og et variert vareutvalg. Hos oss finner du et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger! Vi fører kjente designmerkevarer og har spesielt fokus på å forhandle norske og skandinaviske designprodukter. Vi tilbyr produkter i en rekke ulike prisklasser slik at du enkelt kan finne det du trenger - uansett anledning! 

BUTIKKER

Ting er etablert med åtte butikker spredt rundt om kring i Norge. Du finner Ting-butikker i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Tromsø, samt på Bergen Lufthavn Flesland og Oslo Lufthavn Gardermoen. For adresse, telefonnummer og åpningstid for de ulike butikkene, se butikkoversikt

Småting, som er et eget konsept for barn finner du som butikk i Bergen, samt som egne avdelinger i de fleste andre Ting-butikker.

Vi har også en søsterbutikk, Røst, som har et særegent skandinavisk uttrykk. Røst finner du på Bryggen i Bergen. 

Hjertelig velkommen til oss!

image