Til toppen

Om oss

Om Ting

Ting AS er norsk gave og interiørkjede som ble etablert i 1999. Ting AS arbeider for å inspirere og gjøre det enkelt å finne aktuell design og kvalitetsprodukter – og dermed bidra til å skape unike hjem og opplevelser. Gjennom inspirasjon, lekenhet og enkle kjøpsopplevelser ønsker vi å bidra til litt mer glede i hverdagen.

Ting – gjør noen glad!

Bakgrunn

Ting ble etablert i 1999 av brødrene Harald og Audun Viken som ville skape en annerledes gave- og interiørbutikk, der det å spre glede var viktig. Du vil derfor alltid finne litt rare og artige produkter hos oss, enten du kjøper en gave for å glede andre eller for å glede deg selv! 

Ting er i dag et moderne butikkkonsept som satser spesielt på individuelle ting og et variert vareutvalg. Hos oss finner du et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger! Vi fører kjente designmerkevarer og forsøker spesielt å forhandle norske og skandinaviske designprodukter. Våre produkter finnes i en rekke ulike prisklasser. 

Ting er etablert med butikker i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Tromsø, samt på Bergen lufthavn Flesland og Oslo lufthavn Gardermoen.

Vi har også en butikk for barn, Småting, som er etablert med egen butikk i Bergen. I de fleste andre Ting-butikker er Småting en avdeling.

Vi har også en søsterbutikk, Røst, som har et særegent skandinavisk uttrykk. Røst finner du på Bryggen i Bergen. 

Velkommen til oss!