Til toppen

Oppbevaring til barn

Oppbevaringsbokser til barn - Få orden i lekene

Visning
/
Sortering
NY

Norsu Sparebøsse stor baby blå

Stor baby blå , sparebøsse elefant fra Norsu.
112149
NY

Norsu sparebøsse stor grå

Stor Grå, sparebøsse elefant fra Norsu.
112150
NY

Norsu Sparebøsse stor gul

Stor gul, sparebøsse elefant fra Norsu
1057740
NY

Ferm living oppbevaring pære stor

Flettet oppbevaring, pære, i stor størrelse fra ferm LIVING. Braided storage pear er både kul og praktisk, og er med på å gi oppbevaring et gøyalt og stilfult preg på barnerommet.  Lag en morsom liten fruktkurv på barnerommet ved å kombinere de ulike korgene fra serien. 
111923
 
NY

Ferm living oppbevaring pære liten

Flettet oppbevaringskurv, pære, i liten størrelse fra ferm LIVING. 
111924
 
NY

Ferm living oppbevaring eple stort

Flettet oppbevaring, eple, i stor størrelse fra ferm Living.
111921
 

kaos endeløs organizer lys grå

Organizer til Endeløs ribbevegg, lys grå, fra Kaos.
106637

A little Lovely Company sparebøsse stjerne

Sparebøsse, Stjerne, fra A little lovely company. Kjempsøt sparebøsse som gjør sparing ekstra gøy for de minste. Perfekt som dekorasjon på barnerommet! Fri for BPA og ftalater.
100010

a little lovely company sparebøsse pingvin

Sparebøsse, Pingvin, fra A little lovely company. Kjempsøt sparebøsse som gjør sparing ekstra gøy for de minste. Perfekt som dekorasjon på barnerommet! Fri for BPA og ftalater.
94406

ferm living house veggoppbevaring blå

House veggoppbevaring, blå, fra ferm LIVING. Få orden på småsakene med denne hendige oppbevaringen for vegg, formet som et stilig hus. Huset er laget av solid bomullskanvas i flotte blåtoner, og består av 9 praktiske lommer. Heng det hvor som helst på barnerommet - funksjonelt og fint!
90460

Mummi krukke Vennskap

Mummi-krukke, Vennskap, fra Arabia. En oppbevaringboks som er designet av Tove Slotte-Elevant med utgangspunkt i Tove Janssons originaltegninger fra boken "Hvem skal trøste Knøttet?". En trist og vakker billedbok om den ensomme, lille Knyttet som drar ut på eventyr for å overvinne sine redlser, og møter og finner vennskap i den også ensomme Nurket på veien. Dette er en boks som passer perfekt til bruk på kjøkkenet, men er også fin med eller uten lokk på barnerom for eksempel. Den er produsert i vitroporselen, og har et lokk i keramikk med praktisk gummiforsegling.Boksen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og ovn, men lokket tåler ingenting av dette (OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.) 
86356

Norsu sparebøsse elefant cerise

Liten cerise, sparebøsse elefant fra Norsu. Denne retro sparebøssen er fremstilt i hard plast, og kommer med åpne/lukke mekanisme under.
1057736