På juletreet

Glitrende stjerner, fargerike julekuler, morsomme julekuler, lyslenker, skinnende girlandere, reinsdyr, nisser og mye, mye mer - å pynte juletreet er kanskje den aller koseligste førjulsaktiviteten, og her finner du vårt utvalg av herlig juletrepynt. Riktig god førjulstid, og riktig god juletrepynting!

Sorter etter:

&Klevering julekuler frukt 3 stk

Morsomme julekuler, frukt, fra &Klevering. Settet består av 3 stk frukter, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave!
100007

&Klevering julekuler genser 3 stk

Morsomme julekuler, genser, fra &Klevering. Settet består av 3 stk gensere, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! Julekulene måler 8x3,5x10cm.
100006

&Klevering julekuler grønnsaker 3 stk

Morsomme julekuler, grønnsaker, fra &Klevering. Settet består av 3 stk grønnsaker, og er laget i glass. Leveres i gaveeske, som gjør dem til en perfekt liten vert- eller vertinnegave! Julekulene måler 4,5x9,5 / 9x7 / 3,5x10cm.
100008

Hoptimist julekuler engler rosa (rosegull) 3pk

Hoptimist julekuler 3pk, rosa (rosegull) engler. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
96862

Hoptimist julekuler engler sølv 3pk

Hoptimist julekuler 3pk, engler i sølv. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
96863
NY Kun i nettbutikken

aytm monili julepynt kule amber/gull

Julepynt, Monili glasskule i fargen amber, med gullfarget metalloppheng, fra AYTM.
90805
Tilbud

hoptimist julekuler mini santa 3pk

Hoptimist julekuler 3pk, Mini Santa. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
89109

house doctor girlander star gull

Girlander, Star i gull, fra House Doctor. Dekorativ girlander med små, gullfargede papirstjerner. Perfekt på juletreet, som pynt på et juledekket selskapsbord, eller som et alternativt gavebånd på årets julegaver.
106224

house doctor girlander star hvit

Girlander, Star i hvit, fra House Doctor. Dekorativ girlander med små, hvite papirstjerner. Perfekt på juletreet, som pynt på et juledekket selskapsbord, eller som et alternativt gavebånd på årets julegaver.
106223

house doctor hengepynt spike hvit

Spike hengepynt, hvit, fra House Doctor. Denne skjønnheten gjør seg like fint i vinduet som på juletreet!
77672

house doctor hengepynt spike sølv

Spike hengepynt, sølvfarget, fra House Doctor. Denne skjønnheten gjør seg like fint i vinduet som på juletreet!
82499