Til toppen

PAPER COLLECTIVE

Paper Collective

Danske Paper Collective samarbeider med designere, kunstnere og illustratører fra hele verden for å skape unike og inspirerende grafiske prints og produkter for det moderne hjem. Hvert produkt er lenket til et veldedig formål; for hvert print de selger, donerer de 10 % til en god sak, valgt av kunstneren selv. Paper Collective legger vekt på bærekraft; produktene lages lokalt i Danmark, og kun høykvalitets, FSC-sertifiserte og svanemerkede materialer blir brukt i produksjonen. 
 

Følg Paper Collective på Instagram og bli ytterligere inspirert!

Visning
/
Sortering Dato (nyest > eldst)

Paper collective plakat 30x40 lazy sunday

Plakat 30x40, Lazy Sunday, fra Paper Collective. Designet av norske Julie Pike. Julie Pikes arbeid svever mellom sagt og usagt. Hvert kunstverk forteller en historie, men aldri hele historien. Den er det opp til seeren å fullføre. OBS! Ramme følger ikke med. 10 % av salgsinntektene fra dette produktet får til Unicef.
102919

Paper collective plakat 30x40 close contact 06

Plakat 30x40, Close Contact 06, fra Paper Collective. Designet av danske Norm Architects. Kolleksjonen "Close Contact" er et konseptuelt prosjekt som bringer sammen de håndlagde lærballene av Sørensen Leather og den kvinnelige og mannlige kropp, i en taktil dialog av tekstur, form og farge. 10 % av salgsinntektene fra dette produktet går til TBA.
102916