Pappelina

Pappelinas historie startet i 1999, da Lina Rickardsson satte seg bak en vevstol. Hun begynte med matter i lin og bordbrikker i papir, og hun tok etter hvert med seg produktene sine og besøkte aktuelle forhandlere i Göteborg. Butikken Norrgavel falt for Linas produkter, hobbyen hennes ble med ett til et yrke, og varemerket Pappelina ble født. Senere fikk hun innpass i et lite familieeid veveri i Dalarna, som skulle hjelpe henne med vevingen. Det var i dette veveriet hun fant noen fargerike plastbånd som tidligere hadde blitt brukt til å veve matter, og dermed fikk Lina en ny idé. Med en ny bindingsteknikk og med dobbelt så mye material enn tidligere, skaptes en helt ny type matte, solid og fargesterk. 

Sorter etter:

Pappelina Bob army 70x120

Plastmatte, Bob, i fargen army fra Pappelina. Matten har størrelse 70x120 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige.  ​Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
86147

Pappelina Fia svart 70x100

Plastmatte, Fia, i svart fra Pappelina. Matten har størrelse 70x100 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Matten er tofarget, svart og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside.  ​Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
86142

Pappelina Noa charcoal/grå 70x150

Matten Noa fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, charcoal og grå, med motsatt mønster på frem- og bakside, og turkise kanter på ene siden. Størrelse 70x150 cm.  Pappelinamattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  OBS: teppet på bildet er 70x250 cm.   
78655

Pappelina Vera storm 70x90

Plastmatte, Vera, i fargen storm fra Pappelina. Matten har størrelse 70x90 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige.  ​Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
84806

Pappelina koi stone 70x120

Matte 70x120, Koi i fargen stone, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og har ulike grånyanser i et dekorativt, bølgete mønster. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen passer utmerket til både gang, bad, kjøkken og uterom.
93369

Pappelina svea lys turkis 60x85

Matte 60x85, Svea i lys turkis, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene i 60 cm bredde kommer med tekstilkant i stdet for plastkant. Vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask, går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen er veldig fin som badematte eller dørmatte.
93406

Pappelina svea olive/seagrass 60x150

Matte 60x150, Svea i olive/seagrass, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene i 60 cm bredde kommer med tekstilkant i stedet for plastkant. Vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask, går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen er velegnet til gang, kjøkken og uteplass.
93405

Pappelina svea olive/seagrass 60x85

Matte 60x85, Svea i olive/seagrass, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Svea matte i 60 cm bredde kommer med tekstilkant i stedet for plastkant. Vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask, går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen er veldig fin som badematte eller dørmatte.
93404

pappelina dana army/lys turkis 70x100

Matte 70x100, Dana i fargen army/lys turkis, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og har ulike, kjølige nyanser i et dekorativt sekskantmønster. Forskjellig mønster på fram-og bakside. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen egner seg fint som badematte!
93373

pappelina dana mudder 70x100

Matte 70x100, Dana i fargen mudder, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og har ulike, gråbrune nyanser i et dekorativt sekskantmønster. Forskjellig mønster på fram-og bakside. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen egner seg fint som badematte!
93377

pappelina dana mudder 70x160

Matte 70x160, Dana i fargen mudder, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og har ulike, gråbrune nyanser i et dekorativt sekskantmønster. Forskjellig mønster på fram-og bakside. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen egner seg fint til gang, kjøkken og uteplass.
93378

pappelina dana oker/beige 70x100

Matte 70x100, Dana i oker/beige, fra Pappelina. Den er vevd i myk plast, og har ulike, varme nyanser i et dekorativt sekskantmønster. Forskjellig mønster på fram-og bakside. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel. Denne størrelsen egner seg fint som badematte!
93375