Pappelina

Pappelinas historie startet i 1999, da Lina Rickardsson satte seg bak en vevstol. Hun begynte med matter i lin og bordbrikker i papir, og hun tok etter hvert med seg produktene sine og besøkte aktuelle forhandlere i Göteborg. Butikken Norrgavel falt for Linas produkter, hobbyen hennes ble med ett til et yrke, og varemerket Pappelina ble født. Senere fikk hun innpass i et lite familieeid veveri i Dalarna, som skulle hjelpe henne med vevingen. Det var i dette veveriet hun fant noen fargerike plastbånd som tidligere hadde blitt brukt til å veve matter, og dermed fikk Lina en ny idé. Med en ny bindingsteknikk og med dobbelt så mye material enn tidligere, skaptes en helt ny type matte, solid og fargesterk. 

Sorter etter:

Pappelina Bob army 70x120

Plastmatte, Bob, i fargen army fra Pappelina. Matten har størrelse 70x120 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige.  ​Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
86147

Pappelina Bob storm 70x120

Plastmatte, Bob, i fargen storm fra Pappelina. Matten har størrelse 70x120 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige.  ​Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
86145

Pappelina Fia pale turquoise 70x100

Plastmatte, Fia, i pale turquoise fra Pappelina. Den har størrelse 70x100 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Matten er tofarget, lys turkis/mint og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside.  Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.    
86140

Pappelina Fia svart 70x100

Plastmatte, Fia, i svart fra Pappelina. Matten har størrelse 70x100 cm, og designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Matten er tofarget, svart og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside.  ​Mattene skal vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
86142

Pappelina Noa charcoal/grå 70x150

Matten Noa fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, charcoal og grå, med motsatt mønster på frem- og bakside, og turkise kanter på ene siden. Størrelse 70x150 cm.  Pappelinamattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  OBS: teppet på bildet er 70x250 cm.   
78655

Pappelina Noa grå/vanilje 70x150

Matten Noa fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, grå og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside, og sennepsgule kanter på ene siden. Størrelse 70x150 cm.  Pappelinamattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  OBS: teppet på bildet er 70x250 cm. 70x150 er kortere. For bestilling av andre størrelser, vennligst ta kontakt på e-post: web@ting.no
78657

Pappelina Rex blå 70x160

Matten Rex fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, denne i blå og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside. Størrelse 70x160 cm. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
83808

Pappelina Rex blå 70x60

Matten Rex fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, denne i blå og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside. Størrelse 70x60 cm. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
83807

Pappelina Rex charcoal 70x160

Matten Rex fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, denne i charcoal og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside. Størrelse 70x160 cm. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
83812

Pappelina Rex charcoal 70x60

Matten Rex fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, denne i charcoal og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside. Størrelse 70x60 cm. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
83811

Pappelina Rex lys grå 70x160

Matten Rex fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, denne i lys grå og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside. Størrelse 70x160 cm. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
83814

Pappelina Rex lys grå 70x60

Matten Rex fra Pappelina er jaquardvevd i myk plast. Matten er tofarget, denne i lys grå og vanilje, med motsatt mønster på frem- og bakside. Størrelse 70x60 cm. Designer er Lina Rickardsson. Pappelina-mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på 30 graders finvask. Går ikke i sentrifuge eller tørketrommel.  
83813