Til toppen

Pluto termometer panda

Produktnummer: 74604
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Et morsomt termometer med panda fra Pluto. Termometeret festes på utsiden av vinduet med sugekopper. Kan også brukes inne.

Et morsomt termometer med panda fra Pluto. Termometeret festes på utsiden av vinduet med sugekopper. Kan også brukes inne.

Pluto termometer Lille My

Et morsomt termometer med Lille My fra Pluto. Valget av yttertøy blir mye enklere når du vet hvilken temperatur det er ute! Det festes på utsiden av vinduet med sugekopper. Kan også brukes inne.
74605

Pluto termometer Mummitrollet

 Et morsomt termometer med Mummitrollet, fra Pluto. Valget av yttertøy blir mye enklere når du vet hvilken temperatur det er ute! Det festes på utsiden av vinduet med sugekopper. Kan også brukes inne.
1057502
 

Pluto termometer Ugle

Et morsomt termometer, ugle, fra Pluto. Valget av yttertøy blir mye enklere når du vet hvilken temperatur det er ute! Det festes på utsiden av vinduet med sugekopper. Kan også brukes inne. 
1057504

bruka design postkasse sort

Postkasse, sort, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
23634

design letters espressokopper 1-4 sort

Espressokopper 1-4, sort, fra Design Letters.
107336

porsgrund drikkeflaske snorkfrøken sort

Drikkeflaske, Snorkfrøken i sort, fra Porsgrund.
107430
 

Vipp 9 Såpedispenser hvit

Såpedispenser, Vipp 9 hvit, er laget av rustfritt stål og gummi i den fineste kvalitet. Den har spesialdesignet pumpe, med stor trykkflate som gjør den enkel å bruke, og bunn av industrigummi - for stabilitet og beskyttelse av benketoppen.Såpedispenserne bør skylles ved bytte av såpe.
22950