porsgrund julekule mummitrollet

Varenummer: 107419
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Julekule, Mummitrollet, fra Porsgrund.

Julekule, Mummitrollet, fra Porsgrund. Nydelig julekule i porselen, med et koselig motiv av Mummitrollet

Mummitrollet er av natur vennekjær, eventyrlysten og interessert i det meste, men samtidig veldig engstelig av seg. Og skal han ut på eventyr blir det ikke alene, for han er en veldig sosial person! 

Heng den flotte julekula på årets juletre, på en enkel gren eller som festlig dekor i vinduet.

 

Diameter 10,5 cm
Material Porselen

porsgrund julekule lille my

Julekule, Lille My, fra Porsgrund
107416

porsgrund julekule snorkfrøken

Julekule, Snorkfrøken, fra Porsgrund.
107420

porsgrund julekule snorkfrøken blå

Julekule, Snorkfrøken i blå, fra Porsgrund.
107422

iittala glass mummitrollet 22cl

Glass 22cl, med morsomt motiv av Mummitrollet, fra Iittala. Motivet er hentet fra Mummidalen, og de mange eventyrene som oppleves der. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin.
100255

Mummi minifigur mummitrollet

Mummi minifigur, Mummitrollet. Kjempesøt, håndlaget figur i keramikk, designet av Tuulikki Pietilä på 1990-tallet. Figuren kommer i en fin gaveeske.Mummitrollet er vennekjær av natur, eventyrlysten og interessert i det meste, men samtidig ganske engstelig av seg. Skal han ut på eventyr, drar han sjelden alene, for han er et veldig sosialt mummitroll!
93668

mummi tallerken mummitrollet

Mummi tallerken med Mummutrollet passer til den eventyrlystne. Mummitrollet er vennekjær av natur, eventyrlysten og interessert i det meste. Samtidig er han litt engstelig av seg. Ut på eventyr drar han aldri alene, for han er veldig sosial!  Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser.* *Må ikke settes direkte fra fryser til varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.
1061140

porsgrund drikkeflaske mummitrollet sort

Drikkeflaske, Mummitrollet i sort, fra Porsgrund.
107427