• porsgrund julekule sniff - slideshow 1

porsgrund julekule sniff

Varenummer: 107417
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Julekule, Sniff, fra Porsgrund.

Julekule, Sniff, fra Porsgrund. Nydelig julekule i porselen, med et koselig motiv av Sniff.

Sniff er glad i alt som skinner: diamanter, rubiner og andre edelstener. Han er ganske pysete og lat. På tur er det ofte han som begynner å klage først.

Heng den flotte julekula på årets juletre, på en enkel gren eller som festlig dekor i vinduet.

 

Diameter 10,5 cm
Material Porselen

porsgrund julekule snorkfrøken blå

Julekule, Snorkfrøken i blå, fra Porsgrund.
107422

Glass 22cl Stamfaren Iittala

Glass 22cl, med morsomt motiv av Stamfaren, fra Iittala. Motivet er hentet fra Mummidalen, og de mange eventyrene som oppleves der. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin.
100257

Mummi krus Sniff

Mummi krus med Sniff er fin både som gave, og som tillegg i dein egen samling. Sniff er glad i alt som skinner: diamanter og rubiner. Han er ganske pysete og lat. På tur er det ofte han som begynner å klage først. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson.Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser.* *Må ikke settes direkte fra fryseren inn i varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.
38317

muurla emaljekrus sniff vintage

Emaljekrus, Sniff vintage, fra Muurla. Herlig krus av høy kvalitet, produsert i Finland. Kruset rommer 2,5 dl og kan vaskes i oppvaskmaskin. Perfekt på tur!
90227

porsgrund drikkeflaske snusmumriken grønn

Drikkeflaske, Snusmumriken i grønn, fra Porsgrund.
107424