NY
  • porsgrund julekule snorkfrøken - slideshow 1

porsgrund julekule snorkfrøken

Varenummer: 107420
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Julekule, Snorkfrøken, fra Porsgrund.

Julekule, Snorkfrøken, fra Porsgrund. Nydelig julekule i porselen, med et koselig motiv av Snorkfrøken.

Snorkfrøken er en håpløs romantiker og drømmer alltid om den store kjærligheten. Hun er lojal og bruker mye tid på sine venner. Noen vil si hun er litt uskyldig. 

Heng den flotte julekula på årets juletre, på en enkel gren eller som festlig dekor i vinduet.

 

Diameter 10,5 cm
Material Porselen
NY

porsgrund julekule lille my

Julekule, Lille My, fra Porsgrund
107416
NY

porsgrund julekule mummitrollet

Julekule, Mummitrollet, fra Porsgrund.
107419
NY

porsgrund julekule snorkfrøken blå

Julekule, Snorkfrøken i blå, fra Porsgrund.
107422
NY

iittala glass snorkfrøken 22cl

Glass 22cl, med herlig motiv av Snorkfrøken, fra Iittala. Motivet er hentet fra Mummidalen, og de mange eventyrene som oppleves der. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin.
100258

Mummi krus Snorkfrøken

Mummi krus med Snorkfrøken passer perfekt til en dagdrømmer. Snorkfrøken er en håpløs romantiker og drømmer alltid om den store kjærligheten. Hun er lojal og bruker mye tid på sine venner. Noen vil si hun er litt uskyldig. Mummi krus med Snorkfrøken passer gjerne perfekt til noen du kjenner, eller kanskje til deg selv? Tove Slotte-elevant har designet mummitrollserien i tråd med de otiginale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser.*   *Må ikke settes direkte fra fryser til varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.
34274

Mummi minifigur snorkfrøken

Mummi minifigur, Snorkfrøken. Kjempesøt, håndlaget figur i keramikk, designet av Tuulikki Pietilä på 1990-tallet. Figuren kommer i en fin gaveeske.Snorkfrøken er en håpløs romantiker og drømmer alltid om den store kjærligheten. Hun er lojal og bruker mye tid sammen med venner. Noen vil si hun er litt uskyldig.   
93667

porsgrund drikkeflaske snorkfrøken rosa

Drikkeflaske, Snorkfrøken i rosa, fra Porsgrund.
107426