Sorter etter:

Ferm Living Mr Gradi snake

Møt Mr. Gradi Snake fra ferm LIVING. En fin og mjuk venn med et vennlig ansikt, som er klar til å snirkle sin vei inn i ditt hjerrte. Mr Gradi kan brukes som sengerand eller bamse. 160 cm lang. 
86756

Sebra quiltet sengerand vintage rose

Quiltet sengerand i fargen vintage rose, fra Sebra. Tykk og myk sengerand i fast skum, med ensfarget, quiltet trekk i 100 % bomull. Passer perfekt til Kilisengen og andre sprinkelsenger med standardmål. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin på 40ºC.
92552

ferm living popcorn rund pute rosa

Rund pute, Popcorn i rosa, fra ferm LIVING. Pynt opp barnerommet med denne herlige puten i myk bomull, fylt med fjær og dun. De dekorative prikkene er laget med popcorn-teknikk, noe som gjør at de står litt ut fra stoffet og gir en morsom effekt. Fin pute å se på, gøyal å ta på! Trekket er avtagbart og kan vaskes på 40 grader finvask.
93312

ferm living pute little mr. teddy

Little Mr. Teddy pute fra ferm LIVING. Nydelig pute med broderte detaljer og søte ører. Kjempefin som dekor på barnerommet og i tillegg en myk liten venn for minstemann. Puten er fremstilt av 100 % økologisk bomullsjersey, og fylt med dun og fjær. CE-testet.
77838

ferm living pute little ms. rabbit

Little Ms. Rabbit pute fra ferm LIVING. Nydelig pute med broderte detaljer og søte, hengende ører. Kjempefin som dekor på barnerommet og i tillegg en myk liten venn for minstemann. Puten er fremstilt av 100 % økologisk bomullsjersey, og fylt med dun og fjær. CE-testet.
77837

ferm living stripy snake rosa

Stripy Snake i rosa, fra ferm LIVING. Si hei til denne kule, snille slangen! Stripy Snake er stikket i myk bomull, og kan brukes som enten sengerand, som dekor på barnerommet eller som en stilig kosebamse!
93315