Til toppen

Qualy

QUALY står for: QUALITY - Design med kvalitet. UNIQUE -  Unikt og patentert design. AESTHETIC - Kunstnerisk og funksjonelt. LONG LASTING - Holdbare produkter med fokus på miljø og samfunn. YOU - Designet for deg, som funksjonelle produkter, dekorasjon og gaver.

Visning
/
Sortering

Qualy nøkkelring isbjørn

Søt nøkkelring fra Qualy formet som en isbjørn med tilhørende isbjørnhi til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
79439

Qualy nøkkelringholder ugle hvit

Nøkkelringholder Ugle, Night Owl, i hvit fra Qualy. Denne kloke uglen vil passe på nøklene dine om natten. Når den ikke passer nøklene dine vil den sove fredfult, og når du gir han nøklene vil han våkne og holde dem trygge. Bildet viser uglen både når den er våken og når den sover. 
79438

Qualy nøkkelringholder ugle svart

Nøkkelringholder Ugle, Night Owl, i svart fra Qualy. Denne kloke uglen vil passe på nøklene dine om natten. Når den ikke passer nøklene dine vil den sove fredfult, og når du gir han nøklene vil han våkne og holde dem trygge. Bildet viser uglen både når den er våken og når den sover.  
79437

qualy nøkkelring fugl mini sort

Mini nøkkelring fra Qualy i sort, formet som en fugl med tilhørende fuglehus til å henge den opp i. En praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene, og i tillegg fungerer fuglen som en morsom fløyte! Egner seg også veldig godt for barn som har egen husnøkkel. 
76198

Qualy nøkkelring elefant grå

Nøkkelring fra Qualy formet som en elefant i grå, med tilhørende hus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
76195

Qualy nøkkelring elefant blå

Nøkkelring fra Qualy formet som en blå elefant med tilhørende hus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
76194

qualy nøkkelring elefant duo blå/grå

Duo nøkkelring fra Qualy, formet som elefanter i blå og grå, med tilhørende hus til å henge dem opp i. En praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også veldig godt for barn som har egen husnøkkel. 
76193

Qualy nøkkelring Unplug grønn

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/grønn fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. 
73749

Qualy nøkkelring Unplug rosa

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/rosa fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. Bildet viser hvordan nøkkelringholderen er med og uten nøkkel. 
73750

qualy glassmerker hummingbird

Hummingbird glassmerker, fra Qualy. La små, fargerike fugler dekorere glassene, og dere får samtidig kontroll på hvilket glass som er hvems. Glassmerkene kommer i pakke på 6.
1060731

Qualy nøkkelring fugl duo sort hvit

Søte nøkkelringer fra Qualy formet som fugler med tilhørende fuglehus til å henge de opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg og din kjære kontroll på nøklene. I tillegg fungerer fuglen som fløyte! Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. Duo-versjon med sorte og hvite fugler i hvitt fuglehus. 
1057726

qualy magneter hummingbird

Hummingbird magneter, fra Qualy. La disse dekorative fuglene ta vare på beskjeder og viktige notater. Kommer i pakke på 6.
1057724