Qualy

QUALY står for: QUALITY - Design med kvalitet. UNIQUE -  Unikt og patentert design. AESTHETIC - Kunstnerisk og funksjonelt. LONG LASTING - Holdbare produkter med fokus på miljø og samfunn. YOU - Designet for deg, som funksjonelle produkter, dekorasjon og gaver.

Sorter etter:

Qualy dørstopper due hvit

Søt dørstopper fra Qualy formet som en hvit due. Hold dørene dine åpne med disse morsomme og samtidig elegante dørstopperne.
1057722

Qualy dørstopper due svart

Søt dørstopper fra Qualy formet som en svart due. Hold dørene dine åpne med disse morsomme og samtidig elegante dørstopperne.
1057721

Qualy knagg katt Kitt-a-boo

Knagg, Kitt-a-boo, i sort/hvit fra Qualy. Når du henger noe på halen dukker den lille katten opp av esken, og overrasker deg!
86295

Qualy magneter lønneblader

Magneter fra Qualy formet som lønneblader. Kommer 6 stk i en pakke i dekorative høstfarger. Heng små lapper, bilder og lignende på kjøleskapet med disse dekorative magnetene.
1057723
Tilbud

Qualy nøkkelring Unplug grønn

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/grønn fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. 
73749
Tilbud

Qualy nøkkelring Unplug rosa

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/rosa fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. Bildet viser hvordan nøkkelringholderen er med og uten nøkkel. 
73750
Tilbud

Qualy nøkkelring Unplug svart

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/svart fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. 
73751

Qualy nøkkelring elefant blå

Nøkkelring fra Qualy formet som en blå elefant med tilhørende hus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
76194

Qualy nøkkelring elefant grå

Nøkkelring fra Qualy formet som en elefant i grå, med tilhørende hus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. 
76195

Qualy nøkkelring fugl duo sort hvit

Søte nøkkelringer fra Qualy formet som fugler med tilhørende fuglehus til å henge de opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg og din kjære kontroll på nøklene. I tillegg fungerer fuglen som fløyte! Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. Duo-versjon med sorte og hvite fugler i hvitt fuglehus. 
1057726

Qualy nøkkelring fugl grønn hvit

Søt nøkkelring fra Qualy formet som en fugl med tilhørende fuglehus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. I tillegg fungerer fuglen som fløyte! Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. Grønn fugl i hvitt fuglehus. 
1057709

Qualy nøkkelring fugl gul hvit

Søt nøkkelring fra Qualy formet som en fugl med tilhørende fuglehus til å henge den opp i. Praktisk og gøyal sak som gir deg kontroll på nøklene. I tillegg fungerer fuglen som fløyte! Egner seg også godt for barn som har egen husnøkkel. Gul fugl i hvitt fuglehus.
1057711