REISETILBEHØR

Sorter etter:

Ban.do drikkeflaske Glitter pink

Drikkeflaske, Glitter pink stardust, fra Ban.do. En glitterbombe av en drikkeflaske!
101343

Ban.do drikkeflaske pizza

Herlig drikkeflaske med teksten "After this we're getting pizza". For en motivasjon! Fyll flaska med vann eller annet leskende, jogg deg en tur eller dra på treningssenteret, og gled deg til etterpå! Fri for bly og ftalater.
94488

Ban.do termokopp Not without my coffee

Termokopp, Not without my coffee, fra Ban.do. Det er vikitg å ha kaffekoppen med seg, noe denne termokoppen sier klar fra om.
101341

Ban.do termokopp Paradiso

Termokopp, Paradiso, fra Ban.do. Blomstrete og frisk termokopp, med lokk som kan åpnes og lukkes. Holder kaffen varm og gir deg sommerstemning!
101340

Ban.do termokopp gonna be ok

Termokopp, Gonna be ok, fra Ban.do. Kjempefin termokopp, lys rosa med motiverende tekst:
99463

Ban.do termokopp lady of leisure

Termokopp, Lady og leisure, fra Ban.do. Superfin og feminin termokopp med nydelig blomsterdekor. Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.
94487

Ban.do termokopp speckle apricot

Termokopp, Speckle apricot, fra Ban.do. Herlig termokopp - rosa med skinnende fregner. Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.
99464

Design Letters Drikkeflaske A - Z

Personlig drikkeflaske med bokstav, fra Design Letters. Typografien er vintage, og ble designet Arne Jacobsen i 1937. Formen på flasken er designet av Arne Jacobsens barnebarn, Tobias Jacobsen. Tobias har latt seg inspirere av en gammeldags melkeflaske, men i et moderne materiale. Flasken er lett, og korken er tett - perfekt i vesken, barnehagesekken, skolesekken, eller fjellturen. Flasken rommer 0,5l, og er laget i tritan, mens lokket er i PP plast - BPA fri. Tåler oppvaskmaskin.      
86689_VM

Design Letters termoflaske Arne Jacobsen A-Z

Personlig termoflaske med bokstav, fra Design Letters. Typografien ble designet av Arne Jacobsen i 1937. Flasken er designet av Tobias Jacobsen, barnebarnet til Arne Jacobsen. Termoflasken er perfekt å ta med på tur, og kan brukes til både til varm og kald drikke. Flasken holder væsken varm i opptil 12 timer og kjølig drikke holdes kald i opptil 24 timer. Flasken har skrulokk og er laget i rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskin. Tåler IKKE mikrobølgeovn.
97138_VM

Hay nakkepute Sleep Well rød

Komfortabel nakkepute, Sleep Well i rød, fra Hay. Nakkeputen er laget i polyester, med fyll av polystyrene kuler. 
88204

Hay nakkepute sleep well blå

Komfortabel nakkepute, Sleep Well i blå, fra Hay. Nakkeputen er laget i polyester, med fyll av polystyrene kuler.
88203