Rice

Rice er et dansk interiør og designselskap. Rice er kjent for sine fargerike melamin produkter, håndlagede og fargerikt dekorerte oppbevaringskurver og sitt unike, håndlagede italienske servise. Rice ble etablert i 1998. Rice`s design er inspirert fra de gode gamle dager, jordnær og full av detailjer. Rice ønsker å gi deg et fargerikt liv når du vasker, baker, leker eller rett og slett bare slapper av i ditt hjem. Rice jobber utifra et sterkt, etisk fundament, støtter Global Compact og er sa8000 sertifisert for alle prosjekter og leverandører over hele verden.

Sorter etter:

RICE PAPIRKJEGLE KAKEPYNT

Papirkjegler i assorterte print fra Rice. Denne kakepynten vil friske opp enhver cupcake, langpannekake, bløtekake og andre kaker.
69782

Rice 4-delt tallerken Circus rosa

4-delt tallerken, Circus, i rosa fra Rice. Tallerkenen er laget av praktisk melamin, og har sirkusmotiv!
87027

Rice 6 stk melamin korte skjeer blå/grønn

6 stk korte melaminskjeer i blå- og grønnfarger fra Rice. Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer.  
44906

Rice 6 stk melamin korte skjeer rosa/gul/lilla

6 stk korte melaminskjeer i rosa, gul og lilla farger fra Rice. Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer.  
44907

Rice LED lampe rabbit kanin

Lampe, Rabbit kanin, med LED-pære fra Rice. Barnelampe der lyset skifter farge. En liten, søt kanin som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
73713

Rice Raffia oppbevaringskurv rosa

Rosafarget oppbevaringskurv i raffia, fra Rice. Håndlaget kurv med praktiske skinnhåndtak, passer fint til leker på barnerommet, luer og votter i gangen, håndklær på badet og ellers til alt annet som trenger oppbevaring.
87975

Rice ananas krukke gul

Kul krukke, gul ananas, fra Rice. Krukken er superfin på kjøkkenet, badet, soverommet, stuen, gangen, eller hvor enn du trenger litt farge i hverdagen! 
88787

Rice boller melamin sett/4

Sett med 4 melaminboller m/plastlokk, fra Rice. Praktiske boller i flotte farger, perfekt til all slags matoppbevaring, fra snacks til frukt og salater til middagsrester!  Kan vaskes i oppvaskmaskin.
46717
Tilbud

Rice heklet girlander fotball

Heklet girlander, Fotball, fra Rice. Dekorativ girlander med fotballelementer, for den lille fotballentusiasten! Heng den i vinduet, over senga, rett på veggen, eller hvor som helst!
88811

Rice heklet girlander kirsebær

Dekorativ heklet girlander med kirsebær fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg eller hvor som helst du mener noen kirsebær vil passe.
69789

Rice heklet girlander meloner

Heklet girlander, meloner, fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg, hylle eller akkurat der du vil!
81037

Rice juletre gull stort

Juletre, i gull og stort, fra Rice. Et skikkelig dekorativt juletre som skaper en kul julestemning!
88835