Til toppen

Rice

Rice

Rice er et dansk interiør og designselskap. Rice er kjent for sine fargerike melamin produkter, håndlagede og fargerikt dekorerte oppbevaringskurver og sitt unike, håndlagede italienske servise. Rice ble etablert i 1998. Rice`s design er inspirert fra de gode gamle dager, jordnær og full av detailjer. Rice ønsker å gi deg et fargerikt liv når du vasker, baker, leker eller rett og slett bare slapper av i ditt hjem. Rice jobber utifra et sterkt, etisk fundament, støtter Global Compact og er sa8000 sertifisert for alle prosjekter og leverandører over hele verden.

Visning
/
Sortering

rice kakegaffel melamin classic 6pk

Kakegaffel 6pk i melamin, Classic, fra Rice. Solide små kakegafler i friske farger. Perfekt til turer så vel som til hjemmebruk, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99290

rice latteskje melamin classic 6ok

Latteskje 6pk i melamin, Classic, fra Rice. Solide skjeer i friske farger. Perfekt til turer så vel som til hjemmebruk, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99289
 

rice skje melamin classic 6pk

Skje 6pk i melamin, Classic, fra Rice. Solide små skjeer i friske farger. Perfekt til turer så vel som til hjemmebruk, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99288
 

rice skål melamin dancers liten

Liten skål i melamin, Dancers, fra Rice. Praktisk og fin skål med stilig motiv av dansende mennesker. Fin å bruke hjemme, fin å ta med på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99286

rice kopp melamin raindot 2pk

Kopp 2pk i melamin, Raindot, fra Rice. Praktiske kopper dekorert med dråper og teksten
99281

rice kopp melamin dancers 2pk

Kopp 2pk i melamin, Dancers, fra Rice. Praktiske kopper med stilig motiv, perfekt til smoothie! Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99280

rice tallerken melamin khaki

Tallerken i melamin, khaki, fra Rice. Solid og praktisk tallerken, perfekt til både frokost og lunsj, og spesielt godt egnet til små barn. Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99277
 

rice kopp melamin khaki

Kopp i melamin, khaki, fra Rice. Solid og praktisk kopp, perfekt både hjemme og på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
98806
 

rice kopp melamin heart 2pk

Heart kopp i melamin, 2pk, fra Rice. Høye, praktiske kopper med koselig hjertemotiv. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
91029

Rice juletre oransje medium

Juletre, i oransje og medium, fra Rice. Et skikkelig dekorativt juletre som skaper en kul julestemning! 
88837

Rice juletre sølv medium

Medium juletre i sølv, fra Rice. Et skikkelig dekorativt juletre som skaper en kul julestemning!
88838

Rice oval tallerken melamin raindot

Oval tallerken i melamin, raindot, fra Rice. Bland gjerne flere ulike mønster sammen for et lekent og spennende uttrykk. Tallerken tåler oppvaskmaskin.
88781