Rice

Rice er et dansk interiør og designselskap. Rice er kjent for sine fargerike melamin produkter, håndlagede og fargerikt dekorerte oppbevaringskurver og sitt unike, håndlagede italienske servise. Rice ble etablert i 1998. Rice`s design er inspirert fra de gode gamle dager, jordnær og full av detailjer. Rice ønsker å gi deg et fargerikt liv når du vasker, baker, leker eller rett og slett bare slapper av i ditt hjem. Rice jobber utifra et sterkt, etisk fundament, støtter Global Compact og er sa8000 sertifisert for alle prosjekter og leverandører over hele verden.

Sorter etter:

RICE PAPIRKJEGLE KAKEPYNT

Papirkjegler i assorterte print fra Rice. Denne kakepynten vil friske opp enhver cupcake, langpannekake, bløtekake og andre kaker.
69782

Rice 6 stk melamin korte skjeer blå/grønn

6 stk korte melaminskjeer i blå- og grønnfarger fra Rice.Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer. 
44906

Rice 6 stk melamin korte skjeer rosa/gul/lilla

6 stk korte melaminskjeer i rosa, gul og lilla farger fra Rice.Fin å ha på utekjøkkenet, i båten eller i campingvognen. Praktisk å ha med på piknik, fjelltur, båttur og andre turer. 
44907

Rice LED lampe rabbit kanin

Lampe, Rabbit kanin, med LED-pære fra Rice. Barnelampe der lyset skifter farge. En liten, søt kanin som lyser opp barnerommet i ulike farger. 
73713

Rice ananas krukke gul

Kul krukke, gul ananas, fra Rice. Krukken er superfin på kjøkkenet, badet, soverommet, stuen, gangen, eller hvor enn du trenger litt farge i hverdagen! 
88787

Rice boller melamin sett/4

Sett med 4 melaminboller m/plastlokk, fra Rice. Praktiske boller i flotte farger, perfekt til all slags matoppbevaring, fra snacks til frukt og salater til middagsrester! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
46717
Tilbud

Rice heklet girlander fotball

Heklet girlander, Fotball, fra Rice. Dekorativ girlander med fotballelementer, for den lille fotballentusiasten! Heng den i vinduet, over senga, rett på veggen, eller hvor som helst!
88811
Tilbud

Rice heklet girlander kirsebær

Dekorativ heklet girlander med kirsebær fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg eller hvor som helst du mener noen kirsebær vil passe.
69789
Tilbud

Rice heklet girlander meloner

Heklet girlander, meloner, fra Rice. Heng den i et vindu, på en vegg, hylle eller akkurat der du vil!
81037
Tilbud

Rice juletre oransje medium

Juletre, i oransje og medium, fra Rice. Et skikkelig dekorativt juletre som skaper en kul julestemning! 
88837
Tilbud

Rice juletre sølv medium

Medium juletre i sølv, fra Rice. Et skikkelig dekorativt juletre som skaper en kul julestemning!
88838
Tilbud

Rice kakegafler 12 stk

Små kakegafler i metall, fra Rice. Kommer i pakke à 12 stk.
1058635