Til toppen

Rice kopp melamin lupin

Produktnummer: 110774
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Kopp i melamin, med lupin print, fra Rice. Solid og praktisk kopp, perfekt både hjemme og på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Kopp i melamin, med lupin print, fra Rice. Disse melamin koppene fra Rice er noen av våre favoritter. Bruk den til alt - som drikke kopp, til blyanter og nips. Eller ta den med på piknik eller bruk den til vakre blomster og urter. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Materiale Melamin

Rice kopp melamin soft pink flowers

Kopp i melamin, soft rosa blomster print blomster, fra Rice. Solid og praktisk kopp, perfekt både hjemme og på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin. Disse melamin koppene fra Rice er noen av våre favoritter. Bruk den til alt - som drikke kopp, til blyanter og nips. Eller ta den med på piknik eller bruk den til vakre blomster og urter.
126266
 

Rice kopp melamin summer flowers

Kopp i melamin, sommer blomster, fra Rice. Solid og praktisk kopp, perfekt både hjemme og på tur! Disse melamin koppene fra Rice er noen av våre favoritter. Bruk den til alt - som drikke kopp, til blyanter og nips. Eller ta den med på piknik eller bruk den til vakre blomster og urter. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
126265

Rice kopp melamin summer rush

Kopp i melamin fra Rice med nydelig summe rush print. Disse melamin koppene fra Rice er noen av våre favoritter. Bruk den til alt - som drikke kopp, til blyanter og nips. Eller ta den med på piknik eller bruk den til vakre blomster og urter. Solid og praktisk kopp, perfekt både hjemme og på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
126261