SALG

30-70% på alle varer i salgskategorienSalget varierer fra nettbutikken til våre butikkerSalget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt.

OBS: Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.

Sorter etter:
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp liten grønn

Lysestake sopp, Ahlman liten grønn, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97306
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp medium grå

Lysestake sopp, Ahlman medium grå, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97310
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp medium grønn

Lysestake sopp, Ahlman medium grønn, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97309
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp liten lys grønn

Lysestake sopp, Ahlman liten lys grønn, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97308
Tilbud

kähler ahlman lysestake sopp liten grå

Lysestake sopp, Ahlman liten grå, fra Kähler. Tenn lys og skap stemning med de unike Ahlmann-lysestakene, inspirert av skogens mange dekorative sopper. Sett gjerne ulike høyder og farger sammen, og skap spennende og stemningsfulle uttrykk.
97307
Tilbud

Kähler nobili vindusoppheng grå

Nobili vindusoppheng i grå, fra Kähler. Designet av duoen Becker og Bache. Denne elegante dekorasjonen i keramikk er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den myke nysnøen. Nobili er utsmykket med håndutskårne hull som lar stearinlysets varme og lys titte fram for å gi et fantastisk lysspill. Heng Nobili i vinduet, la den lyse opp og spre varme og lun stemning på kalde vinterdager.
97305
Tilbud

kähler nobili snøball ø14 grå

Nobili snøball grå, Ø14, fra Kähler. Designet av duoen Becker og Bache. Denne stemningsfulle telysholderen i keramikk er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den myke nysnøen. Nobili er formet som en elegant snøball, dekket av små, håndutskårne hull som danner et fantastisk lysspill og levende mønstre. La den flotte lysestaken skinne alene eller sett den sammen med andre Nobili lysestaker, og skap en komposisjon fylt med stemning, sjel og varme.
97304
Tilbud

kähler nobili juletre stor grå

Nobili juletre, stor grå, fra Kähler. Designet av duoen Becker & Bache. Den stemningsfulle Nobili lysestake er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den myke nysnøen. Nobili er designet som et stilistisk tre med små, runde perforeringer som sørger for et fantastisk lysspill. La denne flotte lysestaken skinne alene, eller sett den sammen med andre Nobili lysestaker og skap en komposisjon fylt med stemning, sjel og varme
97302
Tilbud

kähler nobili juletre medium grå

Nobili juletre, medium grå, fra Kähler. Designet av duoen Becker & Bache. Den stemningsfulle Nobili lysestake er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den myke nysnøen. Nobili er designet som et stilistisk tre med små, runde perforeringer som sørger for et fantastisk lysspill. La denne flotte lysestaken skinne alene, eller sett den sammen med andre Nobili lysestaker og skap en komposisjon fylt med stemning, sjel og varme
97301
Tilbud

kähler nobili snøball ø12 grå

Nobili snøball grå, Ø12, fra Kähler. Designet av duoen Becker og Bache. Denne stemningsfulle telysholderen i keramikk er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den myke nysnøen. Nobili er formet som en elegant snøball, dekket av små, håndutskårne hull som danner et fantastisk lysspill og levende mønstre. La den flotte lysestaken skinne alene eller sett den sammen med andre Nobili lysestaker, og skap en komposisjon fylt med stemning, sjel og varme.
97303
Tilbud

kähler nobili juletre lite grå

Nobili juletre, lite grå, fra Kähler. Designet av duoen Becker & Bache. Den stemningsfulle Nobili lysestake er inspirert av vinterskogens frostklare netter, hvor skyggene danser og stjernene glimter i den myke nysnøen. Nobili er designet som et stilistisk tre med små, runde perforeringer som sørger for et fantastisk lysspill. La denne flotte lysestaken skinne alene, eller sett den sammen med andre Nobili lysestaker og skap en komposisjon fylt med stemning, sjel og varme.
97300
Tilbud

kähler urbania lyshus smedje pakkhus

Lyshus, Urbania Smedje, fra Kähler. En arkitektonisk perle i Urbania-serien, designet av duoen Becker & Bache. Huset er inspirert av 1920-tallets pakkus i New York, og hvert eneste lille vindu er utskåret for hånd. La det lille huset stå å skinne alene, eller kombiner det med andre favoritthus i ulike størrelser og uttrykk, og lag din egen personlige Urbania-by.
97299