Til toppen

SALG

Her finner du varer på SALG!
Det er redusert pris på mange flotte varer fra blant annet ferm LIVING, Normann Copenhagen, Design Letters og House Doctor. 

Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt.

OBS: Dette er varer på salg kun i nettbutikken! Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.


 

Visning
/
Sortering

House doctor kurv Braid

Kurv, Braid, fra House Doctor. Kjempeflott kurv i rotting med mange bruksmuligheter. På bildet vist med oliventre. Fin til oppbevaring av for eksempel småleker, strikketøy, luer og votter, eller som en dekorativ potteskjuler til plante.
100283_VM

house doctor stolpute field grå

Stolpute, Field i grå, fra House Doctor. Sitt mykt og godt på denne flotte stolputen i 100 % bomull. Perfekt til utemøblene på terrassen, eller som et komfortabelt tilskudd til kjøkkenstolene.
100277

ferm living knagg stone agate moss L

Knagg, Stone L i fargen agate moss, fra ferm LIVING. Dekorativ knagg i marmor og messing, gjør seg utmerket til klær, vesker, smykker og skjerf, eller som håndtak på skuffer og skap.
98601

house doctor lysestake repeat sort

Lysestake, Repeat, fra House Doctor. Unik og skulpturell lysestake i sort metall, et blikkfang i rommet!
92598

ferm living house veggoppbevaring rosa

House veggoppbevaring, rosa, fra ferm LIVING. Få orden på småsakene med denne hendige oppbevaringen for vegg, formet som et stilig hus. Huset er laget av solid bomullskanvas i flotte rosatoner, og består av 9 praktiske lommer. Heng det hvor som helst på barnerommet - funksjonelt og fint!
90461
 

ferm living house veggoppbevaring blå

House veggoppbevaring, blå, fra ferm LIVING. Få orden på småsakene med denne hendige oppbevaringen for vegg, formet som et stilig hus. Huset er laget av solid bomullskanvas i flotte blåtoner, og består av 9 praktiske lommer. Heng det hvor som helst på barnerommet - funksjonelt og fint!
90460

house doctor monograph magnetknagg 4pk sølv

Magnetknagg 4pk, sølvfarget, fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Små knagger med sterk magnet, ideell til for eksempel nøkler og andre småting med oppheng.
89209
 

design letters personal notebook arne jacobsen A - Z

Personal notebook, A - Z, fra Design Letters, med typografi designet av Arne Jacobsen. Personlig notatbok for personlige tanker og ideer. Boken har ulinjerte ark, og et gummistrikk som holder permene sammen. Hvilken er din bokstav?
83179_VM

house doctor vegglampe game grå/hvit

Game vegglampe, grå/hvit, fra House Doctor. Dekorativ og moderne vegglampe i jern, med grå utside og hvit innside. Lampen gir et godt, direkte lys, og kan gjerne brukes som arbeidslampe.E14 sokkel, maks 40 watt. Ca 2 meter ledning.
82588
 

pluto salt og pepper fugl

Salt og pepper, fugl, fra Pluto. Salt - og pepperbøsser i keramikk, formet som søte 2 fugler. Disse krydrer måltidet ditt, samtidig som de er utrolig fine å ha stående på bordet.
80445

Qualy nøkkelring Unplug rosa

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/rosa fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. Bildet viser hvordan nøkkelringholderen er med og uten nøkkel. 
73750

Qualy nøkkelring Unplug grønn

Nøkkelring og nøkkelringholder, Unplug, i hvit/grønn fra Qualy. Plugg i nøkkelknippet når du kommer hjem, og hold slik orden på hvor nøkkelen er. 
73749