SALG

Her finner du varer på SALG!
Det er redusert pris på mange flotte varer fra blant annet Kähler Design, ferm LIVING, Normann Copenhagen, Design Letters og House Doctor. 

Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt.

OBS: Dette er varer på salg kun i nettbutikken! Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.


 

Sorter etter:
Tilbud

ferm living oppbevaringsboks rabbit

Oppbevaringsboks, Rabbit, fra ferm LIVING. Gjør rydding og organisering til en lek med denne kjempesøte boksen i papp, dekorert med to morsomme kaninører i skinn. Ørene fungerer også utmerket som håndtak til lokket.
101481
Tilbud

Nicolas Vahe piknikkurv

Piknikkurv, fra Nicolas Vahé. Fin og praktisk kurv til piknik i tre. Den kommer med lokk og håndtak, og har plass til masse deilig mat og drikke. God piknik! Kurven finnes i tre størrelser: S - 32 x 21 x 14,5 cm, M - 39,5 x 26,5 x 18,5 cm, L - 48 x 32 x 21,5 cm.
100367_VM
Tilbud

House doctor kurv Braid

Kurv, Braid, fra House Doctor. Kjempeflott kurv i rotting med mange bruksmuligheter. På bildet vist med oliventre. Fin til oppbevaring av for eksempel småleker, strikketøy, luer og votter, eller som en dekorativ potteskjuler til plante.
100283_VM
Tilbud

monograph forest papirvekt marmor stor

Papirvekt, Forest i stor størrelse, fra Monograph. Hold orden på papirene med denne lekre papirvekten i grønn marmor. Den er like dekorativ som den er funksjonell, og hver og en har sin egen unike finish. Kjempefin å gi bort i gave!
100345
Tilbud

monograph forest papirvekt marmor liten

Papirvekt, Forest i liten størrelse, fra Monograph. Hold orden på papirene med denne lekre papirvekten i grønn marmor. Den er like dekorativ som den er funksjonell, og hver og en har sin egen unike finish. Kjempefin å gi bort i gave!
100346
Tilbud

house doctor by kjøkkenhåndkle grønn

Kjøkkenhåndkle, By i grønn, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100329
Tilbud

house doctor by kjøkkenhåndkle lys grå

Kjøkkenhåndkle, By i lys grå, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100330
Tilbud

house doctor by kjøkkenhåndkle grå

Kjøkkenhåndkle, By i grå, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100328
Tilbud

house doctor drikkeglass spectra

Drikkeglass, Spectra, fra House Doctor. Nydelig drikkeglass, dekorert med diskré riller som skaper et elegant uttrykk. Fint til både hverdag og fest. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
100325
Tilbud

house doctor vase forrest grønn

Vase, Forrest i grønn, fra House Doctor. Nydelig vase, med et organisk formspråk og en dyp grønn farge som gir et elegant uttrykk. Fyll vasen med friske stilkblomster og skap en hyggelig atmosfære i hjemmet.
100326
Tilbud

House doctor pute india grå

Pute, India i grå, fra House Doctor. Myk og deilig pute, med stilig strukturmønster. Denne er superfin i sofaen, og går fint sammen med andre farger. Puten kommer med fyll.
100309
Tilbud

House doctor pute india henna

Pute, India i henna, fra House Doctor. Myk og deilig pute, med et spennende strukturmønster. Puten kommer i en lekker hennafarge, og passer like fint på soverommet som på stua. Puten leveres med fyll.
100310