Til toppen

SALG

Her finner du varer på SALG!
Det er redusert pris på mange flotte varer fra blant annet ferm LIVING, Normann Copenhagen, Design Letters og House Doctor. 

Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt.

OBS: Dette er varer på salg kun i nettbutikken! Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.


 

Visning
/
Sortering

design letters icons party sort

Icons, Party i sort, fra Design Letters. Gjør noe morosmt og lekent ut av tavlebeskjedene med disse kule kontorsymbolene! Passer til alle tavlestørrelser fra Design Letters. Kommer i pakke på 20 symboler.
102436

House doctor kurv Braid

Kurv, Braid, fra House Doctor. Kjempeflott kurv i rotting med mange bruksmuligheter. På bildet vist med oliventre. Fin til oppbevaring av for eksempel småleker, strikketøy, luer og votter, eller som en dekorativ potteskjuler til plante.
100283_VM

house doctor by kjøkkenhåndkle lys grå

Kjøkkenhåndkle, By i lys grå, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100330
 

house doctor by kjøkkenhåndkle grønn

Kjøkkenhåndkle, By i grønn, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100329
 

house doctor by kjøkkenhåndkle grå

Kjøkkenhåndkle, By i grå, fra House Doctor. Flott og funksjonelt kjøkkenhåndkle i 100 % lin. Det har et enkelt design, og er et dekorativt innslag til enhver kjøkkeninnredning.
100328
 

house doctor stolpute field grå

Stolpute, Field i grå, fra House Doctor. Sitt mykt og godt på denne flotte stolputen i 100 % bomull. Perfekt til utemøblene på terrassen, eller som et komfortabelt tilskudd til kjøkkenstolene.
100277

Normann Copenhagen servietter Paris

Papirservietter, Paris, fra Normann Copenhagen. En pakke inneholder 20 stk papirservietter.
99659

ferm living knagg stone agate moss L

Knagg, Stone L i fargen agate moss, fra ferm LIVING. Dekorativ knagg i marmor og messing, gjør seg utmerket til klær, vesker, smykker og skjerf, eller som håndtak på skuffer og skap.
98601

ferm living grain kjøkkenhåndkle grå

Kjøkkenhåndkle, Grain i grå, fra ferm LIVING. Dekorativt kjøkkenhåndkle i myk, økologisk bomull. Jacuardvevd i et stripemønster med delikate fargekombinasjoner. Kan vaskes på 40 grader.
98594

ferm living sekki saltskål rust

Saltskål, Sekki i rustrød, fra ferm LIVING. En praktisk og dekorativ detalj til borddekkingen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
98575

ferm living sekki saltskål curry

Saltskål, Sekki i curry, fra ferm LIVING. En praktisk og dekorativ detalj til borddekkingen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
98576

ferm living sekki saltskål charcoal

Saltskål, Sekki i charcoal, fra ferm LIVING. En praktisk og dekorativ detalj til borddekkingen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
98574