Salg

Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt. 

OBS: Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.
 

Sorter etter:
Tilbud

Alessi All Time salatskål 24 cm

Alessi salatskål i benporselen fra All-Time servicet. Guido Venturini har designet dette enkle men delikate servise som egner seg både til hverdag og fest.Tåler oppvaskemaskin.
72311
Tilbud

Alessi All Time serveringsfat

Alessi serveringsfat i benporselen fra All-Time serviset. Guido Venturini har designet dette enkle men delikate servise som egner seg både til hverdag og fest. Tåler oppvaskemaskin.
72309
Tilbud

Alessi All Time suppeskål

Alessi suppeskål i benporselen fra All-Time servicet. Guido Venturini har designet dette enkle men delikate servise som egner seg både til hverdag og fest.Tåler oppvaskemaskin. 
72304
Tilbud

Alessi gryte lav kobber

Lav gryte i kobber fra serien La Cintura de Orione til Alessi. Gryten har et ekstra tykt kobberlag på utsiden og 18/10 rustfritt stål på innsiden. Kobberen gir en fantastisk rask og jevn varmefordeling fra bunnen og opp sidene. Denne elegante og funksjonelle serien er Alessi`s første panne & gryte kolleksjon. Designet av Richard Sapper i samråd med flere kritikerroste kokker fra hele verden.
72292
Tilbud

Design letters linjal trekant sort arne jacobsen

Kul linjal fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Denne linjalen gjør målingen ekstra morsom, helt sant.
75047
Tilbud

Donkey Products gavebånd happy birthday

Gavebånd, Happy Birthday, fra Donkey Products. Gjør gaveinnpakningen morsom og annerledes med dette herlige gavebåndet i sateng.
1058415
Tilbud

Donkey Products gavebånd special present

Gavebånd, Special Present, fra Donkey Products. Gjør gaveinnpakningen morsom og annerledes med dette herlige gavebåndet i sateng.
1058414
Tilbud

Donkey Products taperull horse show

Taperull, My first horse show, fra Donkey Products. Taperull med travbane som både kan brukes til dekorasjon og leking. Tapen er kjempefin å dekorere gaver med! Pakken inneholder 1 taperull (25 meter) og 2 hester. Tilgjengelig i flere varianter.
78782
Tilbud

Donkey products Kontorpute

Morsom kontorpute, fra Donkey. Det er godt med en liten power-nap i løpet av en lang dag på kontoret. Men så er det litt kjedelig å gå rundt med merker fra tastaturet i pannen... Her er løsningen; en deilig pute, kamuflert som en perm! Sett den i hyllen så er det ingen som legger merke til den, og når øyelokkene henger - legge den på pulten og vips så kan du hvile hodet litt!
68568
Tilbud

Donkey products funky eggvarmer Egg T

Eggevarmer, Egg. T. , fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne morsomme eggvarmeren fra verdensrommet! Håndheklet av garn i 100 % bomull. 
77041
Tilbud

Donkey products funky eggvarmer Hanibal

Eggevarmer, Hanibal Eggster, fra Donkey Products. Gjør stas på frokostegget med denne tøffe eggvarmeren!
77042
Tilbud

Ferm living pute dots grå

Grå pute, Dots, i 100% organisk bomull, fra ferm LIVING. Baksiden av puten er ensfarget, grå 100% organisk jersey bomull. Gi sofaen et ansiktsløft med en lekker pute fra ferm LIVING. ferm LIVING inspireres av skandinaviske designtradisjoner, og retro sjarm - men med et særegent grafisk tilsnitt, som gjør deres produkter tidsriktige og moderne. Puten kommer med fyll av dun og fjær.
65814