Salg

Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt. 

OBS: Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.
 

Sorter etter:
Tilbud

design letters kalender 2017 A4

Kalender 2017 i størrelse A4, fra Design Letters. Praktisk og stilig kalenderbok, med fin oversikt og god plass til notater. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Ha et strålende 2017!
89369
Tilbud

hay penn peacock

Peacock penn fra Hay. Herlig penn av påfuglfjær og kobber. Med denne kan du skrive med stil, og når den ikke er i bruk er den dekorativ interiørdetalj. Svart blekk.
84750
Tilbud

serax kaffekopp dobbelt glass

Stilig kaffekopp med doble glassvegger, fra Serax. Nyt både synet og smaken av en god og varm frokostkaffe uten å brenne fingrene! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
84692
Tilbud

Serax vannkaraffel glass stor

Stor vannkaraffel i glass fra Serax. Karaffelen passer fint i kjøleskapsdøren, og kommer med lokk.
84690
Tilbud

design letters lokk stort sort

Sort trelokk, stort, fra Design Letters. Lokket passer til vasen og krukkene fra Design Letters.
83152
Tilbud

ferm living quilt pute 60x40 camel

Quilt pute 60x40, camel, fra ferm LIVING. Lekker pute i eksklusivt, 3-lags materiale av 75 % ull og 25 % polyamid, noe som gir en herlig myk og polstret følelse. Puten er quiltet med et enkelt og fint geometrisk mønster, og glidelåsen og pyntenaglen i messing setter prikken over i'en. Quilt pute finnes i flere farger og størrelser - mix og match - og finn din perfekte kombinasjon til sofaen, sengen eller favorittstolen. Innerfôr av polyester, fyll av fjær og dun.  
83034
Tilbud

ferm living quilt pute 45x45 camel

Quilt pute 45x45, camel, fra ferm LIVING. Lekker pute i eksklusivt, 3-lags materiale av 75 % ull og 25 % polyamid, noe som gir en herlig myk og polstret følelse. Puten er quiltet med et enkelt og fint geometrisk mønster, og glidelåsen og pyntenaglen i messing setter prikken over i'en. Quilt pute finnes i flere farger og størrelser - mix og match - og finn din perfekte kombinasjon til sofaen, sengen eller favorittstolen. Innerfôr av polyester, fyll av fjær og dun.
83033
Tilbud

normann copenhagen cap bordlampe hvit

Cap bordlampe, hvit, fra Normann Copenhagen. Cap er en kul bordlampe i stål, med et geometrisk og lekent design. Den praktiske lampeskjermen er justerbar slik at du kan rette lyset dit du ønsker. I tillegg er skjermens innside hvit, noe som gir optimal lysrefleksjon. Cap fungerer dermed utmerket som arbeids – og leselampe, så vel som dekorativ stemningsbelysning. Lampen er også tilgjengelig i blå. E27 sokkel, 2 meter tekstilledning.
82661
Tilbud

normann copenhagen cap bordlampe misty blue

Cap bordlampe, misty blue, fra Normann Copenhagen. Cap er en kul bordlampe i stål, med et geometrisk og lekent design. Den praktiske lampeskjermen er justerbar slik at du kan rette lyset dit du ønsker. I tillegg er skjermens innside hvit, noe som gir optimal lysrefleksjon. Cap fungerer dermed utmerket som arbeids – og leselampe, så vel som dekorativ stemningsbelysning. Lampen er også tilgjengelig i hvit. E27 sokkel, 2 meter tekstilledning.
82660
Tilbud

michelle carlslund plakat sailor friends

Sailor Friends plakat, illustrert av danske Michelle Carlslund. Plakaten blir levert uten ramme og rullet sammen i et rør for trygg frakt.
80846
Tilbud

ferm LIVING mini Billie kurv rosa

Rosa tøykurv med håndtak, Mini Billie, fra ferm LIVING. Søt og praktisk kurv i 100% økologisk bomull, med håndprintet mønster. Kjempefin til oppbevaring av småting, enten til småleker på barnerommet eller til baderomsartikler på badet. Mini Billie kurv er også veldig fin som potteskjuler. Kommer også i en større utgave, uten håndtak.
79338
Tilbud

design letters XL notatbok ambitions arne jacobsen

XL notatbok, Ambitions, fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. A for Ambitions, for dine små og store ambisjoner. Notatboken har ulinjerte ark, og et gummistrikk som holder permene sammen.
78140