Salg

Sorter etter:
Tilbud

Bloomingville guirlander hvit/grå/gull

Guirlander, hvit/grå/gull, fra Bloomingville. Lag din egen guirlander med dette flotte papiret i hvitt, grått og gull. Hver pakke inneholder 32 papirstrimler, 4 av hvert motiv. God julepynting!
89553
Tilbud

Bloomingville guirlander mint/hvit/rød

Guirlander, mint/hvit/rød, fra Bloomingville. Lag din egen guirlander med dette flotte papiret i mint, hvitt og rødt. Hver pakke inneholder 32 papirstrimler, 4 av hvert motiv. God julepynting!
89552
Tilbud

Bloomingville tape gull glitter

Herlig gullfarget dekortape med glitter, fra Bloomingville. Kjempefin til blant annet julegaveinnpakning. Tapen er 8 meter lang.
89550
Tilbud

Hoptimist julekuler engler rosa (rosegull) 3pk

Hoptimist julekuler 3pk, rosa (rosegull) engler. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
96862
Tilbud

bloomingville ballonger happy new year 24pk

Ballonger, Happy New Year, fra Bloomingville. Pakke med 24 festlige ballonger i 4 ulike design. Perfekt til nyttårsfeiringen!
98161
Tilbud

bloomingville flagg happy new year 25stk

Flagg 25 stk, Happy New Year, fra Bloomingville.
86282
Tilbud

bloomingville folieballong new year

Folieballong, New Year, fra Bloomingville. Sølvfargede ballongbokstaver til nyttårsfeiringen - velkommen 2018! Ballongene er 40 cm høye.
98160
Tilbud

bloomingville gavemerker sølv 8pk

Sølvfargede gavemerker i ulike former, fra Bloomingville. 8 stk, 2 av hvert design. God gaveinnpakking!
98157
Tilbud

bloomingville guirlander happy new year

Guirlander, Happy New Year, fra Bloomingville.
86238
Tilbud

bloomingville sugerør gullstriper 12pk

Sugerør, gullstriper, fra Bloomingville. 12pk festilige papirsugerør med gullstriper og bart/lepper, 6 av hvert design. Perfekt til party!
98162
Tilbud

ferm living house adventskalender offwhite

Adventskalender, House i offwhite, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106264
Tilbud

ferm living house adventskalender rosa

Adventskalender, House i rosa, fra ferm LIVING. Flott julekalender i bomullskanvas, med 4 nummererte lommer der det er plass til en liten gave hver søndag fram til julaften. De gylne numrene og stjernene på toppen er trykt for hånd, og gjør adventskalenderen ekstra fin. Riktig god førjulstid!
106266