Til toppen

SALG

Salget varierer fra nettbutikken til våre butikker. Salget gjelder så langt lageret rekker, med forbehold om at vi kan bli utsolgt. Varer kjøpt på salg kan ikke byttes i våre butikker.

 

Visning
/
Sortering

house doctor nord krus

Krus, Nord, fra House Doctor. Skap en elegant, nordisk atmosfære med det flotte Nord-serviset i grålasert keramikk. Nord er inspirert av den nordiske natur, og serviset har myke, organiske former og en fargepalett i ulike gråtoner. Nord servise er glasert for hånd, noe som gir et nydelig uttrykk med dybde og karakter. Må vaskes for hånd.
104770
 

house doctor nord tallerken Ø22

Tallerken Ø22cm, Nord, fra House Doctor. Skap en elegant, nordisk atmosfære med det flotte Nord-serviset i grålasert keramikk. Nord er inspirert av den nordiske natur, og serviset har myke, organiske former og en fargepalett i ulike gråtoner. Nord servise er glasert for hånd, noe som gir et nydelig uttrykk med dybde og karakter. Må vaskes for hånd.
104768
 

house doctor nord tallerken Ø28

Tallerken Ø28cm, Nord, fra House Doctor. Skap en elegant, nordisk atmosfære med det flotte Nord-serviset i grålasert keramikk. Nord er inspirert av den nordiske natur, og serviset har myke, organiske former og en fargepalett i ulike gråtoner. Nord servise er glasert for hånd, noe som gir et nydelig uttrykk med dybde og karakter. ​ Må vaskes for hånd.
104767
 

house doctor lang skje golden

Lang skje, golden, fra House Doctor. Gi borddekkingen en touch av eleganse med denne dekorative skjeen i gullfarget stål. Perfekt til syltetøy eller kaffe latte.
104764
 

house doctor nord tallerken Ø26,5

Tallerken Ø26,5cm, Nord, fra House Doctor. Skap en elegant, nordisk atmosfære med det flotte Nord-serviset i grålasert keramikk. Nord er inspirert av den nordiske natur, og serviset har myke, organiske former og en fargepalett i ulike gråtoner. Nord servise er glasert for hånd, noe som gir et nydelig uttrykk med dybde og karakter. Må vaskes for hånd.
104766
 

house doctor ox lang skje

Lang skje, Ox, fra House Doctor. Gi borddekkingen det lille ekstra med denne flotte skjeen i rustfritt stål, med et dekorativt, titanbelagt skaft. Perfekt til syltetøy, honing eller kaffe latte. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at titanbelegget kan forsvinne etter svært mange vask.
104761
 

house doctor ox kakegaffel

Kakegaffel, Ox, fra House Doctor. Gi borddekkingen det lille ekstra med denne flotte kakegaffelen i rustfritt stål, med et dekorativt, titanbelagt skaft. Nyt kaken! Kan vaskes i oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at titanbelegget kan forsvinne etter svært mange vask.
104762
 

house doctor kakesett golden

Kakesett, golden, fra House Doctor. Gi kakebordet en touch av eleganse med dette flotte kakesettet i gullfarget stål. Settet består av en kakekniv og en kakespade, og vil utvilsomt gi borddekkingen et gyllent løft. Nyt kaken! Må vaskes for hånd.
104763

house doctor ox teskje

Teskje, Ox, fra House Doctor. Gi borddekkingen det lille ekstra med denne flotte teskjeen i rustfritt stål, med et dekorativt, titanbelagt skaft. Perfekt til kaker og desserter. ​ Kan vaskes i oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at titanbelegget kan forsvinne etter svært mange vask.
104760
 

house doctor ox spisekniv

Spisekniv, Ox, fra House Doctor. Gi borddekkingen det lille ekstra med denne flotte spisekniven i rustfritt stål, med et dekorativt, titanbelagt skaft. Perfekt til både frokost, lunsj og middag. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at titanbelegget kan forsvinne etter svært mange vask.
104757
 

house doctor style skje

Skje, Style, fra House Doctor. Dekk spisebordet med denne flotte, lille skjeen i tidløst design. Kjempefin å bruke som serveringsskje til syltetøy eller sukker. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
104756

house doctor style saltskje

Saltskje, Style, fra House Doctor. Dekk spisebordet med denne fine, lille saltskjeen i tidløst design. Perfekt til små skåler med salt, krydder eller deilige dressinger. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
104754