Salt og pepper

Sorter etter:

&Klevering salt og pepper flamingo

Salt og pepper, Flamingo, fra &Klevering. Gi borddekkingen et sommerlig preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som rosa flamingoer. Kommer i en fin gaveeske.
99995

&Klevering salt og pepper kaktus

Salt og pepper, KacKus, fra &Klevering. Gi borddekkingen et touch av grønt med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som grønne kaktuser. Kommer i en fin gaveeske.
91470

&Klevering salt og pepper papegøye

Salt og pepper, Papegøye, fra &Klevering. Gi borddekkingen et gøyalt preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som fargerike papegøyer. Kommer i en fin gaveeske.
99998

&Klevering salt og pepper tukan

Salt og pepper, Tukan, fra &Klevering. Gi borddekkingen et tropisk preg med disse kule salt-og pepperbøssene i keramikk, formet som fargerike tukaner. Kommer i en fin gaveeske.
100002

Menu kvern Bottle Grinder moss green

Salt-og pepperkvern, Bottle Grinder, i moss green, med korker i valnøtt, fra Menu.
79466

Menu kvern bottle grinder ash/carbon

Salt-og pepperkvern, Bottle Grinder, i ash/carbon, fra Menu. Praktiske kvalitetskverner med flaskeinspirert design, og der kvernmekanismen sitter på toppen. Enkle å håndtere og rengjøre, gode å holde i. 
77243

Menu kvern bottle grinder nude

Salt-og pepperkvern, Bottle Grinder, i nude, fra Menu. Praktiske kvalitetskverner med flaskeinspirert design, og der kvernmekanismen sitter på toppen. Enkle å håndtere og rengjøre, gode å holde i. 
77241

Normann Copenhagen craft saltkvern svart/hvit

Saltkvern, Craft, fra Normann Copenahgen. Saltkvernen er i svart eik, med hvit marmor. Den hvite marmoren indikerer at kvernen er til salt. Den kommer også i svart eik med svart marmor, for å indikere pepper. Kvernen er en keramisk kvern fra det ledende merket, Crushgrind. Den eksklusive materialbruken gjør Craft til en elegant saltkvern i utmerket kvalitet - perfekt til hverdagsbruk.  
86313

Vipp Saltkvern og Pepperkvern

Vipp Saltkvern og Pepperkvern er konstruert med dreibar topp i rustfritt stål. Den keramiske kvernen er justerbar, slitesterk og har fått en raffinert kvernelyd. Settet med saltkvern og pepperkvern kommer med en base i pulverlakkert aluminium. Gummielementet på basen kan tas av for rengjøring.Målene gjelder pr. kvern.
52679
Tilbud

design letters pepperkvern sort

Pepperkvern, sort, fra Design Letters. Innovativ og stilig pepperkvern formet som en kube. Hendig størrelse, enkel å betjene. P for pepper - typografien er designet av Arne Jacobsen.
93201
Tilbud

design letters saltkvern hvit

Saltkvern, hvit, fra Design Letters. Innovativ og stilig saltkvern formet som en kube. Hendig størrelse, enkel å betjene. S for salt - typografien er designet av Arne Jacobsen.
93200
Tilbud

doiy salt og pepper kaktus grønn

Salt og pepper, kaktus i grønn, fra Doiy. Sett ekstra smak på måltidet med disse kule salt-og pepperkvernene, formet som høye kaktuser! De er enkle å bruke, og de dype rillene gir et godt grep. Kommer i en fin gaveeske.
99051