Til toppen

samlaget bok jakob og neikob

Produktnummer: 1057571
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Boka Jakob og Neikob, av Kari Stai, utgitt av Samlaget. Jakob og Neikob er to gode venner som bur ilag, men dei er veldig forskjellige. Mens Jakob seier JA til alt, seier Neikob NEI til alt. Kan ein bu saman når ein er så ulike? Og korleis skal Jakob få lurt med Neikob på biltur når han alltid seier NEI?Jakob og Neikob er ei humoristisk og surrealistisk forteljing om vennskap, uvennskap og utlandet, genialt illustrert av forfatteren sjølv. Passer for barn fra 3 år. 

Boka Jakob og Neikob, av Kari Stai, utgitt av Samlaget. Jakob og Neikob er to gode venner som bur ilag, men dei er veldig forskjellige. Mens Jakob seier JA til alt, seier Neikob NEI til alt. Kan ein bu saman når ein er så ulike? Og korleis skal Jakob få lurt med Neikob på biltur når han alltid seier NEI?
Jakob og Neikob er ei humoristisk og surrealistisk forteljing om vennskap, uvennskap og utlandet, genialt illustrert av forfatteren sjølv. Passer for barn fra 3 år. 

Product nr. 1057571

samlaget bok jakob og neikob - tjuven slår tilbake

Boka Jakob og Neikob - tjuven slår tilbake, av Kari Stai, utgitt av Samlaget. Nok ei herlig bok om radarparet Jakob og Neikob, der Jakob alltid seier JA til alt og Neikob alltid seier NEI til alt. Tjuven som har rømt frå fengselet bryr seg verken om JA eller NEI. Når Jakob og Neikob tar opp jakta på tjuven, blir dei begge lurt, og Jakob må selv sitje i fengsel for første gong. Heldigvis går alt bra til slutt, og Jakob lærer at av og til må man rett og slett seie NEI.Ei spennande og humoristisk bildebok for gamle og nye Jakob og Neikob-venner. Passer for barn fra 3 år.
1059529

samlaget bok prinsesser og drakar

Boka Prinsesser og drakar, av Christina Björk/Eva Eriksson, utgitt av Samlaget. No er det nye tider på slotta! Prinsessene er tilkopla internett, har eigne heimesider, elektriske støvsugarar i dokkehuset og sparkesykkel. Dei klarer seg utmerkt på eiga hand og reddar seg sjølve frå drakane, om dei då ikkje like gjerne blir venner med dei, eller overtar jobben deira.I denne morsomme og sjarmerende boka finner du syv prinsessehistorier, et lite eventyr for hver ukedag. Perfekt for ei lesestund hver kveld! Passer for barn fra 3 år.
1057575

samlaget døgn-vrimleboka:liv og røre i hamna

Døgn-vrimleboka: Liv og røre i hamna av Britta Teckentrup, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka har svært detaljerte illustrasjoner som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Hvert oppslag har noen spørsmål om hva som skjer på sidene, og legger opp til dialog med barna en leser boka sammen med. Denne vrimleboka viser livet i havna fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fiskebåter som drar ut og legger til, store skip som passerer og fiskeselgeren som selger fisken sin. Hva har Helge Hund på kroken? Hvor har det blitt av Gunnar Grevling denne gangen? Baksiden av boka har en oversikt med personene vi ser i boka og hva de heter.  
1057563