Til toppen

samlaget bok kom la oss lage fest

Produktnummer: 80226
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Boka Kom la oss lage fest, av Björk Bjarkadóttir, utgitt av Samlaget. Dyra i Solskinskogen liker å lage fest, og er veldig flinke til å hjelpe kvarandre. Men den dagen dei skal ha vårfest, er det mykje som ikkje går etter planen. Lesaren må rett og slett hjelpe til om det skal bli nokon fest i det heile! Ein må vekkje dyra som forsøv seg, blåse på snabelen når elefanten slår seg med hammaren, og på rumpa til sebraen som har brent seg på bålet. Til slutt kan frosken spele opp til fest, og lesaren får syngje.Dette er ei bok som både aktiviserer og engasjerer, med praktfulle fargesterke illustrasjoner og mange rare og fine dyr. Enkel og kommuniserende tekst i reglestil ? ei bok med umiddelbar appell! Passer for barn fra 2 år.

Boka Kom la oss lage fest, av Björk Bjarkadóttir, utgitt av Samlaget. Dyra i Solskinskogen liker å lage fest, og er veldig flinke til å hjelpe kvarandre. Men den dagen dei skal ha vårfest, er det mykje som ikkje går etter planen. Lesaren må rett og slett hjelpe til om det skal bli nokon fest i det heile! Ein må vekkje dyra som forsøv seg, blåse på snabelen når elefanten slår seg med hammaren, og på rumpa til sebraen som har brent seg på bålet. Til slutt kan frosken spele opp til fest, og lesaren får syngje.

Dette er ei bok som både aktiviserer og engasjerer, med praktfulle fargesterke illustrasjoner og mange rare og fine dyr. Enkel og kommuniserende tekst i reglestil – ei bok med umiddelbar appell! Passer for barn fra 2 år.

samlaget døgn-vrimleboka:liv og røre i hamna

Døgn-vrimleboka: Liv og røre i hamna av Britta Teckentrup, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka har svært detaljerte illustrasjoner som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Hvert oppslag har noen spørsmål om hva som skjer på sidene, og legger opp til dialog med barna en leser boka sammen med. Denne vrimleboka viser livet i havna fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fiskebåter som drar ut og legger til, store skip som passerer og fiskeselgeren som selger fisken sin. Hva har Helge Hund på kroken? Hvor har det blitt av Gunnar Grevling denne gangen? Baksiden av boka har en oversikt med personene vi ser i boka og hva de heter.  
1057563
 

samlaget sommer-vrimlebok

Sommar-vrimlebok, av Rotraut Susanne Berner, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka er uten tekst, bare med svært detaljerte bilder som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Sola skinner, lette skyer driver over himmelen, og rundt i byen rår trivsel og aktivitet. Thomas og Lene har tømt huset sitt for ting som kan selges på loppemarked, katten Mingus jager ei lita mus, og gamle Fredrik tar kjøretimer og skaper et aldri så lite kaos. Men hvorfor går barn og voksne rundt med slike merkelig pakker? Og plutselig bryter det ut et ordentlig sommertordenvær?
1057562