samlaget bok pinne, grisen og vesle vennen

Varenummer: 80228
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Boka Pinne, Grisen og vesle vennen, av Lena Anderson, utgitt av Samlaget. Ein kveld sit Pinne og heklar og voggar babyen, og har som så ofte den glade Grisen på besøk. Då står det brått ei lita villfaren grisejente ute i mørkret og fortvilar fordi ho ikkje finn vegen heim til mamma! Pinne ber henne inn til mat og trøyst, og Grisen mister hjartet sitt på sekundet ?En sjarmerende fortelling på vers og livlige, flotte illustrasjoner. Passer for barn fra 3 år.

Boka Pinne, Grisen og vesle vennen, av Lena Anderson, utgitt av Samlaget. Ein kveld sit Pinne og heklar og voggar babyen, og har som så ofte den glade Grisen på besøk. Då står det brått ei lita villfaren grisejente ute i mørkret og fortvilar fordi ho ikkje finn vegen heim til mamma! Pinne ber henne inn til mat og trøyst, og Grisen mister hjartet sitt på sekundet …

En sjarmerende fortelling på vers og livlige, flotte illustrasjoner. Passer for barn fra 3 år.

Barnebokforlaget Edgar møter dyrene i skogen

Barnebok fra Barnebokforlaget; Edgar møter dyrene i skogen. Forfatter og illustratør: Jannicken Lampe. Edgar er en nysgjerrig liten fyr. Han vandrer rundt i skogen på leting etter dyr. Vet du hvilket dyr som er lur, listig og lett på foten, hvit på halen og sort på poten?Jannicken Lampes barnevennlige og virkningsfulle strek utvider leseopplevelsen, og gir liv til skogens mangfold - selv fra sofakroken. Denne boken om Edgar, som møter dyrene i skogen, inviterer til undring og deltagelse. Jannicken Lampes barnevennlige og virkningsfulle strek utvider leseopplevelsen, og gir liv til skogens mangfold ? selv fra sofakroken.Boken kan leses fra begynnelse til slutt, eller deles opp i ti små historier. 
77436

gammafon bok se her er pippi

Boken Se her er Pippi, av Astrid Lindgren, utgitt av Gammafon. Kjenner du Pippi Langstrømpe? Se og pek på Lilla Gubben, Herr Nilsson og alle de morsomme tingene i Villa Villekulla. Boken er en pekebok for de minste, og passer for barn fra 1 år.
67455

samlaget boka om benny

Boka om Benny, av Barbro Lindgren/Olof Landström, utgitt av Samlaget. To herlige bøker om veslegrisen Benny samlet i ei. I historia "Neimen, Benny" må Benny rømme heimanfrå når mor hans vil putte Veslenøff i vaskemaskina. Men kvar skal han bu då? I historia "Jamen, Benny" får Benny ein veslebror. Han ønskte seg det, men så går han fort lei. Heile dagen syg veslebroren på smokken sin, og Benny får ikkje smake. Boka passer for barn fra 3 år.
80221

samlaget veslefantens reknebok

Veslefantens reknebok, av Camilla Lundsten, utgitt av Samlaget. Dette er ei bok som inspirerer til å drive kvardagsrekning saman med barnet, og gjere talforståing og utforsking til ein leik. Alt som finst i dei nære omgivnadene kan i prinsippet teljast, målast og samanliknast, og ungar elskar å få oppgåver dei kan løyse! I tillegg til tal og enkel rekning, kan barna lære om ulike omgrep som størst og minst, like ting, ting med same storleik osv. Midt i blinken for barn mellom 2 og 5 år.
1057570