Til toppen

samlaget døgn-vrimleboka:liv og røre i hamna

Produktnummer: 1057563
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Døgn-vrimleboka: Liv og røre i hamna av Britta Teckentrup, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka har svært detaljerte illustrasjoner som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Hvert oppslag har noen spørsmål om hva som skjer på sidene, og legger opp til dialog med barna en leser boka sammen med. Denne vrimleboka viser livet i havna fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fiskebåter som drar ut og legger til, store skip som passerer og fiskeselgeren som selger fisken sin. Hva har Helge Hund på kroken? Hvor har det blitt av Gunnar Grevling denne gangen? Baksiden av boka har en oversikt med personene vi ser i boka og hva de heter.  

Døgn-vrimlebokaLiv og røre i hamna av Britta Teckentrup, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka har svært detaljerte illustrasjoner som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Hvert oppslag har noen spørsmål om hva som skjer på sidene, og legger opp til dialog med barna en leser boka sammen med. Denne vrimleboka viser livet i havna fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fiskebåter som drar ut og legger til, store skip som passerer og fiskeselgeren som selger fisken sin. Hva har Helge Hund på kroken? Hvor har det blitt av Gunnar Grevling denne gangen? Baksiden av boka har en oversikt med personene vi ser i boka og hva de heter.  

Product nr. 1057563

samlaget sommer-vrimlebok

Sommar-vrimlebok, av Rotraut Susanne Berner, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka er uten tekst, bare med svært detaljerte bilder som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Sola skinner, lette skyer driver over himmelen, og rundt i byen rår trivsel og aktivitet. Thomas og Lene har tømt huset sitt for ting som kan selges på loppemarked, katten Mingus jager ei lita mus, og gamle Fredrik tar kjøretimer og skaper et aldri så lite kaos. Men hvorfor går barn og voksne rundt med slike merkelig pakker? Og plutselig bryter det ut et ordentlig sommertordenvær?
1057562

samlaget vår-vrimlebok

Vår-vrimlebok, av Rotraut Susanne Berner, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka er uten tekst, bare med svært detaljerte bilder som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Vår-vrimleboka viser en hel by med hus, gater, saker og ting, og hva folk og dyr opplever en vanlig hverdag.
1057561

samlaget bok veslefanten endelig mat

Boka Endelig mat, av Camilla Lundsten, utgitt av Samlaget. Bli med Veslefanten og vennene hans når dei skal ete! Endelig mat er en av bøkene i Camilla Lundstens sjarmerende pekebokserie om Veslefanten, Makkus og Kanina. Passer for barn fra 1 år.
75349