Til toppen

samlaget sommer-vrimlebok

Produktnummer: 1057562
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Sommar-vrimlebok, av Rotraut Susanne Berner, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka er uten tekst, bare med svært detaljerte bilder som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Sola skinner, lette skyer driver over himmelen, og rundt i byen rår trivsel og aktivitet. Thomas og Lene har tømt huset sitt for ting som kan selges på loppemarked, katten Mingus jager ei lita mus, og gamle Fredrik tar kjøretimer og skaper et aldri så lite kaos. Men hvorfor går barn og voksne rundt med slike merkelig pakker? Og plutselig bryter det ut et ordentlig sommertordenvær?

Sommar-vrimlebok, av Rotraut Susanne Berner, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka er uten tekst, bare med svært detaljerte bilder som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Sola skinner, lette skyer driver over himmelen, og rundt i byen rår trivsel og aktivitet. Thomas og Lene har tømt huset sitt for ting som kan selges på loppemarked, katten Mingus jager ei lita mus, og gamle Fredrik tar kjøretimer og skaper et aldri så lite kaos. Men hvorfor går barn og voksne rundt med slike merkelig pakker? Og plutselig bryter det ut et ordentlig sommertordenvær…

Product nr. 1057562

samlaget døgn-vrimleboka:liv og røre i hamna

Døgn-vrimleboka: Liv og røre i hamna av Britta Teckentrup, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka har svært detaljerte illustrasjoner som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Hvert oppslag har noen spørsmål om hva som skjer på sidene, og legger opp til dialog med barna en leser boka sammen med. Denne vrimleboka viser livet i havna fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fiskebåter som drar ut og legger til, store skip som passerer og fiskeselgeren som selger fisken sin. Hva har Helge Hund på kroken? Hvor har det blitt av Gunnar Grevling denne gangen? Baksiden av boka har en oversikt med personene vi ser i boka og hva de heter.  
1057563
 

samlaget vår-vrimlebok

Vår-vrimlebok, av Rotraut Susanne Berner, utgitt av Samlaget. Denne herlige billedboka er uten tekst, bare med svært detaljerte bilder som får leseren og barna til å lage egne små fortellinger. Vår-vrimleboka viser en hel by med hus, gater, saker og ting, og hva folk og dyr opplever en vanlig hverdag.
1057561

samlaget bok veslefanten endelig god natt

Boka Endelig god natt, av Camilla Lundsten, utgitt av Samlaget. Veslefanten, Makkus og Kanina skal legge seg. Først må dei kle av seg, vaske snuten, pusse tennene og sitte på potta. Etterpå er det tid for graut og bok. Endelig god natt er en av bøkene i Camilla Lundstens sjarmerende pekebokserie om Veslefanten, Makkus og Kanina. Passer for barn fra 1 år.
1057566