Til toppen

sebra melamin tutekopp little driver

Produktnummer: 105132
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Tutekopp, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med en tøff Vespa scooter og teksten

Tutekopp, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med en tøff Vespa scooter og teksten "vroom vroom". Tutekoppen er god å holde i for små barnehender, og kan brukes både med og uten drikketut. 
Kan vaskes i oppvaskmaskin. 

 

Diameter 7 cm
Høyde 11 cm
Materiale Melamin, PE-plast

sebra melamin tutekopp singing birds

Tutekopp, Singing Birds, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med en flygende fugl og teksten
105144

sebra 4-roms melamintallerken little driver

4-roms melamintallerken, Little Driver, fra Sebra. Flott tallerken i 100 % melamin, dekorert med morsomme illustrasjoner fra Little Driver-serien. Perfekt for barn som gjerne vil ha maten adskilt på tallerkenen. Produktet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskin.
105133

sebra dyp melamintallerken little driver

Dyp melamintallerken, Little Driver, fra Sebra. Flott tallerken i 100 % melamin, dekorert med en fin, liten bil fra Little Driver-serien. Produktet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskin.
105134

sebra melamintallerken little driver

Melamintallerken, Little Driver, fra Sebra. Flott tallerken i 100 % melamin, dekorert med en herlig buss fra Little Driver-serien. Produktet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskin.
105135

sebra smekke little driver

Smekke, Little Driver, fra Sebra. Ekstra lang og praktisk smekke med borrelåslukking. Smekken består av myk bomullsvelour på den ene siden, og er dekorert med kule kjøretøy og verktøy på den andre. PU-coating ligger mellom de to lagene og sørger for at væske ikke trenger gjennom. Smekken kan vaskes i maskin på 40 grader.
105138