Til toppen

Sengetøy

Visning
/
Sortering

snurk sengetøy arctic friends

Morsomt sengetøy, Arctic Friends, fra Snurk. Du trenger ikke dra helt til Antarktika for å oppleve babyseler og pingviner på nært hold. Her får du dem rett på hodeputen din! En stim med sardiner følger også med, så de to søtingene forlater ikke senga med det første. ​Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75cm, med fotoprint på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
105959

snurk sengetøy bumper car

Morsomt sengetøy, Bumper Car, fra Snurk. Glad i å dra på tivoli og kjøre radiobil? Da er dette sengetøyet for deg! Med dette får du kanskje ikke farten og spenningen, men du kan i det minste kjøre så mange runder du vil, helt til du sovner! Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75cm, med fotoprint på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
105960

snurk sengetøy princess blue

Morsomt sengetøy, Princess Blue, fra Snurk. Vinteren er i anmarsj og snart er frosten her igjen. Men uansett hvor kaldt det blir, vil alltids denne isblå ballkjolen holde små prinsesser gode og varme. Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75cm, med fotoprint på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
105957

snurk sengetøy soccer blue

Morsomt sengetøy, Soccer Blue, fra Snurk. De kunne valgt en stor klubb, eller en kjent spiller som motiv, men til syvende og sist er det idretten som står i fokus. Gleden ved å score det ene fantastiske målet! Her spruter gresset rundt beina på spilleren i blå drakt. Mååååååål! Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75cm, med fotoprint på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
105958

Sebra babynest dino

Babynest, Dino, fra Sebra. Mykt babynest med GOTS-sertifisert økologisk bomullstrekk, dekorert med diskré illustrasjoner av søte dinosaurer. Et babynest skaper trygghet for barnet, og det kan fint brukes i både sprinkelsengen, i sofaen og på stuegolvet. Det er også kjempefint å ta med når en skal på besøk til familie og venner. Babynestet kan justeres i størrelsen, og det avtakbare trekket kan vaskes i maskin på 60 grader.
101396
 

Sebra babynest arctic

Babynest, Arctic i rosa, fra Sebra. Mykt babynest med GOTS-sertifisert økologisk bomullstrekk, dekorert med diskré illustrasjoner av søte, arktiske dyr. Et babynest skaper trygghet for barnet, og det kan fint brukes i både sprinkelsengen, i sofaen og på stuegolvet. Det er også kjempefint å ta med når en skal på besøk til familie og venner. Babynestet kan justeres i størrelsen, og det avtakbare trekket kan vaskes i maskin på 60 grader.
101397

Sebra sengerand dino

Sengerand, Dino, fra Sebra. Tykk og myk sengerand i fast skum, med trekk i 100 % økologisk bomull. Passer perfekt til sengen Kili fra Sebra og andre babysenger med standardmål. Sengeranden er ensfarget på den ene siden, og dekorert med sjarmerende illustrasjoner av dinosaurer på den andre. Kan fint brukes på begge sider. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin på 60 ºC. GOTS-sertifisert.
101393

sebra sengerand arctic

Sengerand, Arctic, fra Sebra. Tykk og myk sengerand i fast skum, med trekk i 100 % økologisk bomull. Passer perfekt til Sebrasengen og andre babysenger med standardmål. Sengeranden er ensfarget på den ene siden, og dekorert med sjarmerende illustrasjoner av arktiske dyr på den andre. Kan fint brukes på begge sider. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin på 60ºC. GOTS-sertifisert.
101394

Sebra baby sengesett dino

Baby sengesett, Dino, fra Sebra. Mykt sengetøy i rolige blånyanser, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. Sengesettet er framstilt av 100 % økologisk bomull, og består av dynetrekk (70 x 100 cm) og putetrekk (40 x 45 cm). Sertifisert av GOTS, som bl.a. sikrer miljømessig ansvarlighet. Kan vaskes i maskin på 60 °C.
101391

sebra baby sengesett arctic

Baby sengesett, Arctic, fra Sebra. Mykt sengesett i rolige rosatoner, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. Sengesettet er framstilt av 100 % økologisk bomull, og består av dynetrekk (70x100) og putetrekk (40x45). Sertifisert av GOTS, som bl.a. sikrer miljømessig ansvarlighet. Kan vaskes i maskin på 60°C.
101392

Snurk sengetøy Whale

Morsomt sengetøy, Whale, fra nederlandske Snurk. Dette printet er et samarbeid mellom Snurk og The Dybdahl co, som er etablert av Henrik Dybdahl - en samler og kunster som bringer tilbake til liv gamle bilder funnet i unike bøker gjemt i bibliotek, på gallerier og museum. Samlingen hans er fantatisk. Denne vennlige hvalen kan svømme rundt sengen din med et smil. Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75, med fototrykk på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
100659

Snurk sengetøy Hero blå

Morsomt sengetøy, Hero, i blått fra Nederlandske Snurk. Er det en stjerne? Er det en satelitt? Nei, det er Nattens Superhelter! De som holder verden trygg om natten når resten av oss sover. Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75, med fototrykk på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
100657