SERVISE


Utvalgte servise - velg i meny til venstre

Tilbud

Iittala Essence rødvinsglass 2pk

Rødvinsglass fra Essence-serien, Iittala. Designet av Alfredo Häberli. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig servere alle type vin. Serien er stilren og karakteristisk, og produseres i glass av høy kvalitet og med god optisk klarhet.Glassene er maskinblåste. Tåler oppvaskmaskin, men håndvask anbefales.
1057955

Lucie Kaas Lotus skål mint/hvit 24cm

Retro skål, Lotus i mint/hvit, 24 cm fra Lucie Kaas. Skålen er laget i keramikk, og mønsteret er designet av den norske kunstneren, Arne Clausen i 1963. Den danske designvirksomheten, Lucie Kaas, har i samarbeid med Arne Clausens familie, relansert en en rekke av de populære skålene fra 1950-1970.   
79290

Vipp 205 melkemugge hvit

Melkemugge, hvit 205, fra Vipp. I samarbeid med dansk keramiker, Annemette Kissov, har Vipp designet en kolleksjon til ditt kjøkken, bestående av skål, melkemugge, eggeglass, tallerken, espresso kopp og tekopp. Den keramiske kolleksjonen til Vipp, er fremstilt av porselen i fineste kvalitet. Overflatene er glassert innvendig, og håndpolert utvendig - for å oppnå en lekker, matt overflate.   Alle deler tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.     
1059106

biobu gusto middagstallerkener sett 1

4 Gusto middagstallerkener, sett 1, fra Biobu-serien til Ekobo. Tallerkenene kommer i fargene sort, hvit, gul og grå. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk. Egnet for både varm og kald mat og drikke. Tåler oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.
78966

rice kopp melamin dancers 2pk

Kopp 2pk i melamin, Dancers, fra Rice. Praktiske kopper med stilig motiv, perfekt til smoothie! Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99280

rice tallerken melamin khaki

Tallerken i melamin, khaki, fra Rice. Solid og praktisk tallerken, perfekt til både frokost og lunsj, og spesielt godt egnet til små barn. Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99277