Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Simply Chocolate Sjokoladekalender chocolate lovers 30pcs

Produktnummer: 123847

Adventskalender med hele 30 luker fra Simply Chocolate

Adventskalender med hele 30 luker, 6 ekstra luker her altså, for dere som virkelig elsker sjokolade! For hvem vil vel ikke ha åpning av kalenderluke både morgen og kveld noen dager i desember? Kalenderen inneholder fylt og solid sjokolade, alt sammen er 100% naturlig og helt uten tilsetningsstoffer. Perfekt til deg som elsker sjokolade eller som en førjulsgave til en du vet setter pris på virkelig god sjokolade. 

Santas favorites, small ones    3 pcs.   
Grainy Sue, small ones             3 pcs.
Dark Marci, small ones             3 pcs.   Glutenfri / Laktosefri
Fresh Freddie, small ones        3 pcs.    
Crunchy Coco small ones         3 pcs.
Salty Fred, small ones.              3 pcs.   Glutenfri / Laktosefri
Mocca Molly small one             3 pcs.
Crispy Carrie small ones           3 pcs.   Glutenfri
Persian Perry small ones          3 pcs.   Glutenfri
Pink Polly, small ones                3 pcs.

 

Simply Chocolate understreker alltid at de er et dansk selskap – for de vil aldri kunne dyrke kakaoen her oppe på den nordlige halvkule. Derfor dyrkes kakaobønnene som brukes i deres sjokolade i Elfenbenskysten i Vest-Afrika, og mener med det at et visst ansvar går med å produsere i den delen av verden.

På samme måte som deres lokale, København-baserte medarbeidere jobber rettferdig, ønsker vi å sikre at kakaobøndene, deres familier og lokalsamfunnene rundt kakaofeltene trives og har mulighet til å forbedre livene sine. Det er både en del av løsningen for å sikre en fremtidig sjokoladeproduksjon og en naturlig tilnærming for Simply Chocolate. De ønsker ikke å produsere og selge sjokolade med en ettersmak av underbetaling av mennesker og utnyttelse av naturen. 

Lengde 76 cm