Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Simply Chocolate Sjokoladekalender Sharing for two 60pcs

Produktnummer: 123848

Adventskalender for to, med hele 30 luker fra Simply Chocolate

Adventskalender for to, 60 biter til deg og en heldig venn, søsken eller kjæreste. 10 forskjellige typer sjokolade for å søte-opp desember. Kalenderen har 30 luker, så her blir det noen dager med en ekstra luke å glede seg til. Kalenderen inneholder fylt og solid sjokolade, alt sammen er 100% naturlig og helt uten tilsetningsstoffer. Perfekt til deg som elsker sjokolade eller som en førjulsgave til en du vet setter pris på virkelig god sjokolade.

 

INNEHOLDER:

Santas favorites, small ones    6 pcs.   
Grainy Sue, small ones             6 pcs.
Dark Marci, small ones             6 pcs.   Glutenfri / Laktosefri
Fresh Freddie, small ones        6 pcs.    
Crunchy Coco small ones         6 pcs.
Salty Fred, small ones.              6 pcs.   Glutenfri / Laktosefri
Mocca Molly small one             6 pcs.
Crispy Carrie small ones           6 pcs.   Glutenfri
Persian Perry small ones          6 pcs.   Glutenfri
Pink Polly, small ones                6 pcs.

 

Simply Chocolate understreker alltid at de er et dansk selskap – for de vil aldri kunne dyrke kakaoen her oppe på den nordlige halvkule. Derfor dyrkes kakaobønnene som brukes i deres sjokolade i Elfenbenskysten i Vest-Afrika, og mener med det at et visst ansvar går med å produsere i den delen av verden.

På samme måte som deres lokale, København-baserte medarbeidere jobber rettferdig, ønsker vi å sikre at kakaobøndene, deres familier og lokalsamfunnene rundt kakaofeltene trives og har mulighet til å forbedre livene sine. Det er både en del av løsningen for å sikre en fremtidig sjokoladeproduksjon og en naturlig tilnærming for Simply Chocolate. De ønsker ikke å produsere og selge sjokolade med en ettersmak av underbetaling av mennesker og utnyttelse av naturen. 

Lengde 74 cm
Vekt 600 g